OUTFIT | Liefde op het eerste gezicht

 Soms kom je een kledingstuk of accessoire tegen in de winkel dat direct je aandacht trekt. Je haalt het uit het rek, houdt het omhoog, voelt de stof, en dan... is het liefde op het eerste gezicht. Je moet het hebben, hoe dan ook. En soortgelijke situatie vond plaats zo'n 2 weken geleden toen ik de Bershka in Haarlem bezocht. De laatste tijd voel ik mij al snel te oud voor de collecties van de Bershka. Maar deze broek, is een topstuk! Ook al was het nog zo druk bij de pashokjes en stond er nog zo'n lange rij bij de kassa, deze broek ging mee naar huis. Hij zit heerlijk en is ook perfect voor de zomerse dagen op kantoor. De eerste keer combineerde ik hem met een simpel wit shirt, maar ondertussen heb ik hem al vaker aangehad met andere combinaties die ik binnenkort ook zal fotograferen 😀 Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinst?
Het is zo heerlijk om s'avonds buiten te kunnen eten en te genieten van het heerlijke weer 💓
Zomerse maaltijd aanrader: Notenrijst met tonijn, gebakken courgette en crème fraîche. 
Zo gemaakt en heerlijk fris. 

Wat ik draag in de foto's:
Shirt - Asos 
Broek - Bershka
Sandalen - Marc Fisher
Tas - H&M
Zonnebril - Flying Tiger 

Follow

11 opmerkingen

 1. Heel gaaf! Ik wil 'm ook, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb net hetzelfde meegemaakt met een broek uit Bershka! Een jaar geleden zag ik een liggen met strepen, ongeveer hetzelfde model als de jouwe. Ze hadden hem in het zwart maar ook donkerblauw met krijtstrepen, ik had ze in deze kleuren gepast en twijfelde enorm aan die met strepen. Ik heb hem dan maar niet gekocht en enkel de zwarte gekocht. De zwarte draag ik regelmatig en een jaar lang had ik telkens spijt dat ik die met strepen niet gekocht had. Nu drie weken geleden was ik eindelijk nog eens binnengelopen bij een Bershka en ik heb hem direct gekocht! Blijkt nu dat hun collectie niet zo snel veranderd, haha. Maar ik ben er enorm blij mee, het was ook echt liefde op het eerste gezicht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh wat goed dat je hem toch nog hebt kunnen terugvinden :D Grappig he dat een kledingstuk dan zo in je gedachten blijft hangen, zelfs na een jaar

   Verwijderen
 3. De broek is inderdaad heel erg leuk! Jammer genoeg zit dat model bij mij niet zo mooi.. lange benen struggles.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ja dat is balen inderdaad, misschien als je een maatje groter koopt? Maar dan zit ie misschien weer te wijd aan de bovenkant.

   Verwijderen
 4. Hele gave broek!
  Ik ben ook op zoek naar zo'n exemplaar. Of in het donkerblauw of kobalt blauw lijkt mij ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan zou ik zeker even bij de Bershka gaan kijken want ik zag nog meer modellen hangen :)

   Verwijderen
 5. Supermooie broek! Zoek al een tijdje naar de perfecte gestreepte pantalon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je broek is zooo leuk en staat je zo goed! ik vind het zo leuk om te zien altijd hoe je alles fancy maakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww dankje Robin <3 Ik vond dit zelf juist een hele basic outfit hihi!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!