Blue Summer Dress

NL: Ik ben weer thuisss! Gisterenochtend om half 7 kwamen we aan in Nederland, en de rest van de dag hebben we alleen maar opgeruimd en kleding gewassen. Ik had eigenlijk gepland om alvast aan mijn blog te gaan werken, maar het blijkt dat we tot na Pinksteren zonder wifi zitten... Nu zit ik dus bij mijn moeder thuis de wifi te stelen en snel dit artikel te typen. Deze outfit foto's had ik voor New York al gemaakt en die was ik even vergeten, maar nu komen ze goed van pas 😏 Met de artikelen over New York begin ik zodra alle foto's zijn uitgezocht (en geloof me, het zijn er veeellll) en de wifi weer gemaakt is. Voor nu wens ik jullie alvast een fijne Pinksteren! xx

ENG: I'm homeeee! Yesterday morning we landed in The Netherlands, and the rest of the day we spend cleaning and washing clothes. I had planned to write the first NY post, but apparently the wifi hasn't been working since Thursday and it won't be working until next Tuesday... So now I'm at my mom's place stealing her wifi and quickely writing this post. These outfit pictures I made before going to New York and I had kind of forgotten about them, but now they come in handy 😏 I'll start with the posts about NYC as soon as I looked through all the photos that we made (and trust me, it's a lottt) and when the wifi is restored. For now I wish you all a happy weekend with hopefully a lot of sunshine! xx

Dress: H&M
Shoes: Van Haren
Bag: Michael Kors
Sunglasses: Flying Tiger 

6 opmerkingen

 1. Ohh leuk jurkje! Ik ga binnenkort op jurken-zoektocht omdat ik erachter kwam dat ik voornamelijk zwarte jurkjes in mijn kast heb hangen.
  Ik ben heel benieuwd naar de artikelen over New York ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Dinja <3 ik heb zelf nu ook eigenlijk alleen maar donkerblauwe en zwarte jurkjes in mijn kast. Dus op zoek gaan naar wat meer kleurrijke jurkjes is een goed idee!

   Het 1e artikel over New York komt vandaag online :D

   Verwijderen
 2. wat een leuk jurkje!
  Die schoenen staan er mooi onder.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!