NYC Diaries #5 - Top Of The Rock

 Dit laatste artikel over New York wijd ik aan het mooiste moment van onze reis: het bekijken van de zonsondergang op The Top Of The Rock. Toen ik daar boven stond en uitkeek over de stad besefte ik pas hoe immens groot New York is, en hoe geweldig het is om deze reis te kunnen maken. Het prachtige uitzicht was bijna onwerkelijk 💗Dit overtrof echt alles wat we gezien hebben, 100% aan te raden wanneer je New York bezoekt.
 Het central park, als groene oase te midden van alle gebouwen. 
We zagen de zon langzaam ondergaan en het beeld van de stad veranderen. 
 I 💖 NYC
Totdat er bijna alleen nog maar lichtjes waren te zien. Al zal het nooit echt donker worden in the city that never sleeps


Ik kan nog steeds soms niet beseffen dat ik echt in New York ben geweest. Het heeft zo lang boven aan mijn reislijst gestaan, en het was geweldig om samen met mijn vriend deze reis te maken. Ik weet zeker dat dit niet de laatste keer is dat ik New York zal bezoeken. Maar voor nu gaan we genieten van deze geweldige herinneringen die we hebben gemaakt.

One day, NYC, we will meet again!

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!