PLOG - L'oreal Hair Fashion Night


NL: Gisteren ben ik samen met medeblogger Dalinka naar mijn allereerste bloggerevent geweest. Dalinka was uitgenodigd voor de L'oreal Professionals Hair Fashion Night in de Westerkerk in Amsterdam en ze mocht iemand meenemen. Ik wist van te voren echt niet wat ik moest verwachten, maar het was zo leuk om mee te maken! De hele avond heb ik foto's gemaakt en daar een verslag van geschreven. Kijken jullie mee?

ENG: Yesterday I went to my very first bloggersevent with co-blogger Dalinka. She was invited to the L'oreal Professionals Hair Fashion Night in Amsterdam and was allowed to take a +1 with her. Beforehand I had really no idea what to expect, but it was so much fun! I made pictures throughout the evening and decided to write an article about it. Shall we take a look? 

Na werk nam ik de trein naar Amsterdam. In Haarlem had ik een tussenstop van 20 minuten dus ging ik even langs de Starbucks (altijd goed). 

After work I took the train to Amsterdam. I had a 20 minute transfer time at Haarlem so I decided to pay a quick visit to Starbucks. 
 Dalinka had haar trein gemist dus in Amsterdam had ik ook nog wat tijd over. Gelukkig hoef ik me daar nooit te vervelen, de Bijenkorf ligt vlakbij het station dus daar liep ik direct heen. 
Met al die grote spiegels kon ik het niet laten om even een fotootje te maken van mijn outfit. 

Because Dalinka had missed her train I had some time to kill in Amsterdam as well. Luckily there is a Bijenkorf near the station so I went there immediately. With all those pretty big mirrors there I couldn't resist taking an outfit picture. 
Om half 9 kwamen we aan bij de Westerkerk waar het event werd gehouden. Het was behoorlijk druk met allemaal bloggers, mensen van de media en haarstylisten. Toen we binnenkwamen begon direct de modeshow. 

We arrived at the event at 20:30. I was super crowed with bloggers, people from the magazines and hair stylists. When we walked in the fashion show started right away. 
 Na de modeshow werden er verschillende awards uitgereikt door Birgit Schuurman en de hoofdredacteur van de Glamour. Anna Nooshin won de prijs voor het best gestyled haar! Ik volg haar vlogs de laatste tijd en vind haar erg tof. Helaas kon ze er niet bij zijn omdat ze op dit moment in Rome zit, maar ze had wel een videoboodschap achter gelaten :)

After the fashionshow it was time to give awards to several Dutch icons. Anna Nooshin won the award for the best styled hair! recently I'm watching her vlogs and I think she's so cool. Unfortunately she wasn't there yesterday because she is in Rome now. But she left a video message :)
 Er waren verschillende tafels waar je advies kon krijgen over je haar, van kleur tot styling. Ook kon je je haar laten stylen door de professionals van L'oreal. Daar stond een behoorlijke rij voor maar met de Gin Tonics en gezellig kletsen hebben we ons prima vermaakt. 

There were several tables were you could get advice on your hair, from color to styling. You could also let your hair get styled by one of the L'oreal Professionals. There was a line for that stand but with the Gin Tonics and the catching up that we did it wasn't bad to wait. 
Het resultaat na de styling. Ik had mijn haar laten krullen en aan de zijkant een vlecht laten maken (die zie je alleen niet op de foto helaas). 

The result after the styling session. I got my hair curled and a lose braid on the side (although you can't really see that on the picture). 
Aan het einde van de avond kregen we een goodiebag dat was samengesteld op het advies dat de professionals hadden gegeven. Mijn advies was om producten te gebruiken die mijn haar meer volume en versterking geven. Ook kreeg iedereen een droogshampoo. 

Het was echt een leuke avond en de tijd ging zo snel! Door al die andere bloggers en de sfeer die in de zaal hing heb ik direct weer nieuwe ideeën en motivatie gekregen voor het bloggen. Ik hoop snel meer van dit soort evenementen te mogen meemaken. Zijn jullie wel eens naar een bloggersevent geweest, en zo ja wat vond je ervan?


At the end of the evening we all got a goodiebag that was compound with products that the professionals had adviced. My advice was to use products that give my hair more volume and strength and so I got those. 

It was such a fun night! Because of the whole atmosphere and all the bloggers I got much new motivation for blogging. I hope to attend and event like this soon again. Have you been to an bloggersevent before? And if yes, did you like it?


8 opmerkingen

 1. Wat een gaaf bloggers event! Tof dat je erbij kon zijn. Ik ben zelf nog nooit naar een event geweest, wie weet ooit :):)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is dankzij Dalinka dat ik erbij kon zijn :D en het was inderdaad echt tof om mee te maken!

   Verwijderen
 2. Leuk om terug te zien/lezen. Ik vond dat we een goede timing hadden om er precies te zijn op het moment dat het begon maar volgende keer zal ik eerder van huis vertrekken;-) Ik vond het ook erg tof om hierbij aanwezig te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hadden zeker een goede timing haha! Alle leuke dingen hebben we kunnen doen dus dat was top :D

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat je naar je eerste event kon gaan en wat lief dat Dalinka je had meegenomen! Het ziet er heel fancy uit, hihi, toffe foto's heb je gemaakt. Anna Nooshin volg ik ook nog niet zo lang, 't is een toffe hé! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Silke! Jaa zeker heel lief van Dalinka dat ik mee mocht ^^ Het was erg gezellig!
   En jaaa ik vind Anna Nooshin zo leuk. Dat ik haar niet eerder echt ontdekt heb haha!

   Verwijderen
 4. Heel leuk dat je daarbij mocht zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!