Outfit - Pink In September

Tijd voor een outfit! In september heb ik twee keer geprobeerd om met de zelfontspanner van mijn mobiel outfit foto's te maken (mijn camera is namelijk stuk), en dat was helaas geen succes. Zoals je kunt zien zijn de foto's een beetje brokkelig geworden en dat vind ik echt zonde. Ik heb geprobeerd ze te bewerken (niet mijn sterkste punt) en dit zijn de resultaten. Gelukkig is mijn vriend nu weer thuis van zijn reis naar Amerika en kan ik hem weer outfit foto's laten maken van mijn outfits ;) 

In deze foto's draag ik mijn nieuwe topje uit Japan. Ik vind hem zo schattig en perfect voor de lente en zomer. Beetje jammer dat nu de herfst begint haha! Maar wie weet dat ik het topje nog combineer met  bijvoorbeeld een spijkerblouse of colbert deze herfst ;) 

Wat vinden jullie van deze outfit? 

Top: Liz Lisa
Tas: Liz Lisa
Jeans: H&M
Schoenen: Loavies
Kettinkje: H&M

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!