10 redenen om van de herfst te houden

Yes, tijd voor een lekker clichΓ© artikel! Ik denk dat er in blogland al zo'n duizend soortgelijke artikelen zijn geschreven, maar dat kan mij even niks schelen haha. Ik zit namelijk helemaal in de herfstsferen en geniet er volop van. Dat wil ik graag met jullie delen. Voor iedereen die nog een hekel aan de herfst heeft, wie weet dat dit lijstje daar verandering in brengt. Want geef nou toe, het leven is gewoon veel leuker als je het van de positieve kant bekijkt ;)

10 redenen waarom de herfst een mooi seizoen is:

πŸ‚ Zat je in de zomer nog te zweten achter je bureau, nu zit je lekker warm binnen terwijl het buiten koud is en regent. Voorlopig hoef je je dus niet schuldig/depri te voelen dat het buiten zo lekker weer is en jij binnen zit.

πŸ‚ Wist je dat je beter slaapt in een koele kamer? Zet je raam overdag, of een uurtje voordat je gaat slapen, open zodat je kamer kan luchten. Laat die goede nachtrust maar komen!

πŸ‚ GEEN MUGGEN MEER! Je hoeft dus niet meer bang te zijn om s' avonds je raam open te zetten en je hoeft ook niet meer op muggenjacht voor het slapengaan. Heerlijk!
πŸ‚ Reis je s' ochtends met de trein naar je werk? Kijk eens uit het raam in plaats van naar je mobiel en geniet van wat je ziet; het douw op het gras in combinatie met de opkomende zon is werkelijk prachtig.

πŸ‚ Leven oversized truien en dikke sjaals <3

πŸ‚ Het is weer tijd voor Pumpkin Spice Latte, warme chocomelk, thee en dekentjes op de bank.

πŸ‚ De verandering van het weer is een goede reden om je kledingkast uit te zoeken en er achter te komen dat je best wat nieuwe kleding kan gebruiken ;) Dat wordt shoppen! Goh wat een straf.
πŸ‚ Nu dat het steeds vroeger donker wordt kun je mooi die verzameling (geur)kaarsen die je nog overhebt van vorig jaar aansteken. Dat geeft ook direct extra sfeer in huis.

πŸ‚ Geniet van de tikkende regen tegen het raam terwijl jij lekker in je bedje serie kijkt, een boek leest of wat blogs leest.

πŸ‚ Elke herfst gaat de klok een uurtje terug en dat vindt dit jaar plaats in de nacht van zaterdag (29/10) op zondag (30/10). Dat betekend dus een uur langer weekend! Whoehoe!

Wat vind jij de beste reden om van de herfst te houden? 


3 opmerkingen

  1. Ik herken zoveel van die redenen! Die muggen heb ik deze zomer erg gehaat (dat irritante gezoem, ze mogen me lek prikken zoveel als ze willen als ze maar niet zoemen) en de geurkaarsen branden lekker op :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha jaa echt he! Vooral het gezoem wordt je inderdaad gek van.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!