Een bijna-herfstachtige boswandeling

 Een boswandeling maken staat hoog op mijn to-do list voor deze herfst. Vorige week woensdag ging ik alvast naar het bos om foto's te maken van mijn nieuwe jas en voor een korte wandeling, maar de blaadjes waren toen nog mooi groen. Kleine hints naar de herfst waren er al wel, maar ik vind dat het nog niet als een echte herfstwandeling geldt ;) Komend weekend ga ik weer wandelen in het bos, kijken of de blaadjes dan al wat meer verkleurd zijn.

De jas is een aanwinst van de Glamour Day. Een regenjas had ik echt nog nodig en bij de American Today had ik deze gezien in het bordeaux rood. Helaas was die kleur al uitverkocht toen ik in de winkel kwam (en zelfs online). Ik twijfelde eerst over de fel gele kleur toen ik de jas in het rek zag hangen. Het is niet een kleur dat ik snel draag, zeker niet als jas, maar Sophie haalde me over om hem toch even te passen. Ik was verrast hoe leuk ik het felle geel vind staan en nam hem direct mee naar huis. Maar goed ook, bleek later, want het begon die avond tijdens mijn reis naar Hoorn meteen te regenen ;)


Wat vind jij van mijn nieuwe jas? 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!