Back From Rome

Ik ben weer terug uit Rome! Het was echt een heerlijke mini vakantie. Zoveel mooie dingen gezien, heerlijk gegeten en het weer was perfect, elke dag rond de 20 graden! Dus ik kon mooi outfit foto's maken :) Dit jurkje heb ik voor het laatst aan jullie laten zien in januari toen ik hem kocht bij de uitverkoop van de Mango. Ik ben er nog steeds zo blij mee! Het is echt zo'n jurkje dat je het hele jaar door aan kan, in de zomer met blote benen en in de winter met een panty en eventueel een vest. 

Spotten jullie toevallig ook iets nieuws in deze foto's? ;) Ik heb me namelijk een beetje laten gaan in de Michael Kors winkel, hihi. Later zal ik meer vertellen over mijn aankopen en over de rest van de reis. Wat vinden jullie van deze outfit?
Jurkje: Mango
Tas: Michael Kors
Panty: Wolford
Schoenen: Adidas
Zonnenbril: Flying Tiger

4 opmerkingen

  1. Wat een mooie foto's! Ik herken de locatie van toen ik zelf nog in Rome was! En wat een prachtige tas, echt heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeew wat een leuke locatie om outfitfoto's te maken zeg! En dat jurkje ziet er gaaf uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaah wauw die tas is geweldig! En dat jurkje kan ik me inderdaad nog wel herinneren ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!