Morgen ga ik naar Rome - Iemand Tips?

Morgen ga ik samen met Maikel, zijn moeder, zijn broer en de vriendin van zijn broer naar Rome! Ik heb er super veel zin in. Ondanks dat ik net iets meer dan een maand terug ben uit Japan vind ik het heerlijk om er straks weer een paar dagen tussenuit te zijn. Een romantische stad als Rome trekt mij heel erg. Ik kan niet wachten om weer in een sfeervol hotel/appartement te verblijven, de stad te verkennen, lekker uit eten te gaan, te genieten van het mooie weer, ijs te eten en vooral heel veeellll foto's te maken :D

Een aantal jaar geleden ben ik met mijn ouders en broertje in Rome geweest, maar behalve straten vol met Vespa's herinner ik mij weinig van die vakantie. Zonde, maar nu mag ik het gelukkig allemaal weer opnieuw beleven. Dan nu mijn vraag aan jullie:

Hebben jullie tips voor mijn tripje naar Rome? 
Leuke restaurantjes, bezienswaardigheden, leuke winkeltjes, de beste ijssalons, alles is welkom!

Ik hoor het graag~

Foto's van weheartit

8 opmerkingen

 1. Oeeeh wat gaaf! Alvast veel plezier :D
  Ik ben nog nooit in Rome geweest maar ik raad aan om veel Italiaans ijs te eten haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa heb er echt super veel zin in! :D En dankje!
   Haha ik ga sowieso veel pasta en pizza eten, en ijs ;)

   Verwijderen
 2. Ik ben er nog nooit geweest dus kan helaas geen tips geven maar ik wil je wel veel plezier wensen! Rome lijkt me geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjeee :) Ik heb er echt veel zin in en zal er sowieso weer over bloggen als ik thuis ben ~

   Verwijderen
 3. Wat gaaf zeg, heel veel plezier! Ik heb zelf geen tips want ik ben er nog nooit geweest helaas. Wie weet, op een dag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was erg gaaf! ik kan zeker aanraden om er eens heen te gaan :) Artikelen komen vanaf vanavond online ~

   Verwijderen
 4. Wat leuk, Rome!! Veel plezier! Ik ben er nog nooit geweest, maar staat zeker op m'n lijstje, lijkt me echt geweldig daar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een geweldige stad <3 zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!