Mijn Glamour Day Aankopen

 Afgelopen zaterdag ging ik samen met Sophie naar de Glamour Day. Vorige jaren ben ik in Maastricht en Amsterdam naar de Glamour Day gegaan en dit keer was mijn eigen stadje Haarlem aan de beurt. We hebben er een lekker relaxt dagje van gemaakt inclusief ontbijt bij Bagels&Beans en diner bij Sumo ;) Het was gelukkig niet heel erg druk in de winkels dus we konden lekker rustig rondkijken. Ik ben echt goed geslaagd haha! Het hielp dat ik vlak daarvoor had gehoord van mijn baan en mezelf daarvoor mocht belonen ;) Dit is wat ik allemaal gekocht heb:
 Huidverzorging van Philosophy: 'Take a deep breath' dagcrème en oogcrème. 
De producten van Philosophy zijn gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten wat ik erg belangrijk vind. Ik hoef geen troep op mijn huid ;) Beide crèmes vind ik erg fijn en vooral bij de donkere cirkels onder mijn ogen merk ik al duidelijk verschil. 
 Super zachte sjaal van de Zara 
 Trui van de Sting
 Twee blousejes van de Zara. Hoe leuk is dat kattenpatroon <3 
En een mooie groene trui van de H&M
De rits op de rug vind ik een leuk detail. 

Ik heb ook nog een nieuwe jas en een nieuwe nagellak gekocht maar die laat ik in aparte artikelen zien. Dan komen ze beter tot hun recht ;)

Wat vinden jullie van mijn aankopen? 
En hebben jullie zelf nog leuke dingen op de Glamour Day geshopt?

Fijne avond allemaal!
Het is weekenddddd~

6 opmerkingen

 1. Super leuk! Ik heb uiteindelijk niks gekocht.. moet een beetje op mijn geld letten haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die groene trui ziet er super mooi uit! Echt een herfstkleurtje :D
  En de blouse met kattenpatroon is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) Ja ben echt verliefd op de blouse met het kattenpatroon hihi

   Verwijderen
 3. Oeh die blousjes zijn echt heel erg leuk! IK vind Haarlem echt zo'n leuke stad! Alleen is het zo ver weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Ik ben ook verliefd op de blousejes <3 Jammer dat het nu steeds kouder wordt haha.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!