Outfit Recap July

Het is alweer tijd voor een outfit recap (naar het idee van Sonja)! Wat is de maand juli snel gegaan zeg! In het begin van deze maand had ik nog examens en dat was te merken want ik plaatste toen voor bijna 2 weken geen outfits. Gelukkig heb ik vooral de afgelopen week nog wat outfits kunnen vast leggen :) Ik vind zelf outfit nr. 4 het leukste denk ik (Firday in neutrals). Wat is jullie favoriet?

// It's time again for an outfit recap (thanks to Sonja for the great idea)! July has seriously gone by so fast! In the beginning of the month I still had exams and because of that I didn't make outfit pictures for almost 2 weeks. Luckily I got to shoot some outfits in the past week :) I personally like outfit nr. 4 best (Friday in neutrals). What is you favourite? 

 Nr. 1 - Arabian summer
 Nr. 2 - It's just not for me
 Nr. 3 - Dots x Leopard
 Nr. 4 - Friday in neutrals
Nr. 5 - Birthday outfit


Which one is your favourite?


pollcode.com free polls

Als jullie dit lezen ben ik aan het feesten op Solar :D Ik plan meestal niet mijn artikelen vooruit maar dit keer leek het me wel handig. Ik zou niet weten wanneer ik anders dit artikel kon plaatsen. Morgen zal ik jullie alles vertellen over Solar! See you soon!~

When you read this I'm partying at Solar :D I usually don't plan my posts like this but this time it was kind of necessary. I don't know when else I could have posted this article. Tomorrow I'll tell you all about Solar! So see you soon~


Follow

4 opmerkingen

 1. Allemaal super leuk maar nr 1 is mn favoriet ! Echt leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik twijfel tussen 3 en 4 maar ga dan toch voor 4! Geniet van Solar!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook mijn favoriete outfit :) Dankje! Solar was geweldig!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!