Room Change: The Wishlist

Home wishlist

Ik was eigenlijk al een tijdje niet meer tevreden met de indeling van mijn kamer in Maastricht. Het was kaal, saai en onoverzichtelijk. (Voor wie zich afvraagt hoe een 10m2 kamer onoverzichtelijk kan zijn; neem een persoon die niks weg kan doen, een kamer zonder kasten en tadaa! onoverzichtelijkheid op zijn top). Na Parijs moest ik nog een weekje terug naar Maastricht om te werken en opeens was ik er helemaal klaar mee. Ik nam op dat moment het besluit om mijn kamertje helemaal om te gooien en uit te pluizen. Een berg papier en troep ging diezelfde middag nog de deur uit en op Pinterest deed ik inspiratie op. Bij Xenos bestelde ik alvast een nieuwe spiegel en een paar kubussen (zoals je hierboven kunt zien) en gisteren heb ik bij Ikea ook nog wat leuke spullen ingekocht. In september wil ik mijn kamer echt sfeervol en overzichtelijk maken :) Als het af is zal ik er zeker over bloggen. Verder staan op mijn wishlist nog een paar mooie/zachte kussens, een draadloze speaker, een desk organizer, wat planten en kaarsen voor sfeer en een sprei. Als je goed hebt opgelet weet je nu welke twee dingen ik gisteren bij de Ikea heb gekocht ;) 

// I have not been happy about my room in Maastricht for some time now. It is boring and stuff is laying everywhere without making sense. My room is only 10m2, but I hate throwing things away and my room has no closets or whatsoever, so everthing was piling up. After Paris I had to go back to Maastricht for work and suddenly I was so done with my room. Right there and then I decided that I would change everything and finally get the room I've always wanted; clean, a little bit girly and ordened. I got on Pinterest and looked for inspiration. I also ordered a mirror and two cubes (as you can see above). And yesterday I went to Ikea and bought some more nice things. In September, when school starts again, I want to finalize my room :) When it's finished I will defenitely blog about it. On my wishlist are also; some soft and pretty cusions, a wireless speaker, a desk organiser, some plants and candles and a bedspread. If you read carefully then you know now what I bought at Ikea yesterday ;) 


Follow

4 opmerkingen

 1. Prachtige wishlist! Die kussens zijn fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie wishlist, zo'n vachtje wil ik ook nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Jaa het leek mij super sfeervol in de winter om zo'n matje in me kamer te hebben :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!