Outfit: Somewhere Over The Rainbow


Het is alweer even geleden dat ik een outfit online zette, hier is een goede reden voor maar zoals ik al eerder zei komt daar binnenkort een artikel over (sorry dat ik jullie zo aan het lijntje hou haha). Het artikel is bijna af en komt ergens komende week online :) Nu even over de outfit. Ik vond dit shirt van de H&M tijdens het opruimen. Ik was totaal vergeten dat ik het had, dus dat was een leuke verassing. Het shirt is van zichzelf al best druk dus combineerde ik het met simpele zwarte shorts en Allstars. 
Gisterenavond was trouwens het afscheidsfeestje van Isabelle. Zij vertrekt voor 2 jaar naar Londen om daar een master te gaan volgen. Ik vind het zo tof dat ze dit gaat doen! Het lijkt me super spannend maar ook echt een geweldige ervaring. Ergens ben ik wel een beetje jaloers, mijn stage in het buitenland is al voorbij en ik heb geen idee wanneer ik weer zo'n kans krijg... In ieder geval ga ik Isabelle opzoeken in Londen dus dat is alvast iets om naar uit te kijken ;) 

// It's already been some time since my last outfit post. There is a good reason for that but as I already told you before; I'm working on an article about my style change and soon it will be published haha, sorry to keep dragging about this ;) About the outfit; I found this shirt when I was cleaning my closet and had totally forgotten about it. So that was a pleasant surprise. The shirt itself is already a statement so I wore it with simple black shorts and Allstars. 
Yesterday night was btw the goodbye party of my dear friend Isabelle. She's leaving for Londen soon to study there for 2 years. How cool is that! I would be so excited and I think it will be a great experience. I have to admit that I'm a little jealous. My exchange abroad ended some time ago and I have no idea if I will ever get the chance again... But at least I will visit her in Londen so that's something to look forward to :) 

Shirt: H&M
Shorts: H&M
Shoes: Allstars
Sunglasses: Primark

Follow

5 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!