When In Paris; Wear Stripes

Als ik aan Parijs denk (of aan Frankrijk in het algemeen) dan denk ik aan streepjes. Op shirts, op jurkjes, op broeken, op alles wat je maar kan verzinnen. Ik hou van streepjes. Toen ik dit jurkje bij de H&M zag hangen moest en zou ik het dan ook mee naar huis nemen. 'Dit jurkje is echt perfect voor Parijs' dacht ik toen nog. En geloof me, als ik een kledingstuk reserveer voor een bepaalde situatie dan trek ik het ook echt pas aan als het moment daar is. Voor die tijd kijk en ernaar en verheug ik me op het moment dat ik het kan dragen voor de eerste keer. Zo ook met dit jurkje. Een beetje apart misschien haha, maar het geeft voor mijn gevoel extra waarde aan een kledingstuk. Dit gestreepte jurkje zal mij altijd herinneren aan die ene dag in Parijs, toen ik het voor het eerst droeg :) Bewaren jullie ook wel eens kledingstukken speciaal voor een bepaalde gelegenheid? 

// When I think about Paris (or actually France in general) I think of stripes. On shirts, on dresses, on trousers, on everything that you can think of. I love stripes. So when I saw this dress hanging in the H&M store I couldn't resist. 'It's perfect for Paris' is what I thought. And believe me, when I reserve a piece of clothing for a certain occasion I won't wear it until the moment is there. Until then I look at it hanging in my closet and look forward to the day I can wear it for the first time. A little weird maybe? haha, but this way a piece of clothing gets a special meaning. This striped dress will always remind me of that day in Paris, when I wore it for the very first time :) Do you also sometimes save clothing for a special occasion? 
I love you Paris! ;)

Dress: H&M
Sandals: Van Haren
Bag: LizLisa
Sunglasses: Primark

Follow

6 opmerkingen

 1. jaaa Parijs = streepjes!! <3 hij staat je geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is 'ie leuk zeg! Met streepjes krijg je echt het perfecte 'Parisienne-gevoel' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik ben jaloers, ik wil ook terug naar Parijs! Perfecte jurk ook, echt in de Franse stijl.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi jaa ik ben net terug in Nederland maar weet nu al dat ik ook sowieso weer een keer terug wil naar Parijs :) En dankje!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!