Today, 1 Year Ago....

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat ik op uitwisseling ging naar Japan. Rond deze tijd stond ik op het vliegveld met knikkende knieën te wachten op het vliegtuig. Ik had geen idee wat ik kon verwachten... Nu ga ik hier niet een heel lang sentimenteel verhaal ophangen, maar ik wil toch zeker even stil staan bij deze dag. Voor mij is de uitwisseling naar Japan de spannendste en meest leerzame reis ooit geweest. Ik heb zoveel mensen leren kennen, heerlijke dingen gegeten, in temperaturen onder het minpunt geslapen, de Japanse cultuur zoveel mogelijk verkend, en veel over mezelf geleerd. Daarom wilde ik een paar van mijn favoriete foto's van die tijd met jullie delen. 

// Today, one year ago, my exchange to Japan started. At this time I was at the airport, being extremely nervous and excited. I had no idea what was waiting for me... Well, I won't make this a long sentimental story, but today I just wanted to look back on my time in Japan. This exchange has been the most exciting, teachable journey for me until now. I got to know so many new people, ate delicious food, slept in freezing temperatures, enjoyed the Japanese culture as much as possible and learnt a lot about myself. That is why today I want to share some of my favourite photo's of that journey. 

Ik weet zeker dat ik ooit terug ga naar Japan om weer van alles te genieten :) 
Zijn jullie ooit op uitwisseling geweest? 

I'm sure that one day I will go back to Japan to enjoy all of it again :)
Have you ever been on a exchange? 

Follow

5 opmerkingen

 1. ik zie naruto <3 haha en je foto's zijn moooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om al die foto's zo te zien! En dat het al weer een jaar geleden is..wat gaat dat toch snel. Denk je er nog vaak aan terug?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Jaaa de tijd gaat zo hard! Ik denk er nog best wel vaak aan terug. Vooral het lekkere eten mis ik en soms ook de sfeer die daar hing. Maar wie weet ga ik binnenkort wel weer terug ;)

   Verwijderen
 3. Wat leuk om foto's te zien uit Japan! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!