When My Niece Was In Maastricht

Mijn nicht was afgelopen weekend in Maastricht. Ik woon daar nu al bijna 4 jaar en ze was nog nooit blijven slapen dus dat werd wel eens tijd haha! Naast dat ze mijn haar heeft geknipt hebben we ook nog andere leuke dingen gedaan, namelijk...

My niece came to visit me in Maastricht last weekend. I live there for almost 4 years now and we never had the chance to hold a sleepover before, so it was about time haha! Besides doing my hair we also did a lot of other fun things, namely....
 ...dineren bij restaurant Tokyoto
.....dining at restaurant Tokyoto
Toen had ik nog lang haar ;) 
At that time I still had long hair ;)
 Ik denk dat ik nooit uitgekeken raak op sushi
I don't think I'll ever get enough of sushi
 Zondag hebben we lekker wijntjes gedronken op het terras 
Going out for drinks on Sunday
 Om vervolgens los te gaan bij de Dance Tour
And then partying at the Dance Tour
Het was een gezellig weekend~
It was a great weekend~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Komend weekend wordt ook weer lekker druk. Mijn vader is viert dan namelijk zijn 55ste verjaardag en geeft een groot feest. Zaterdag ochtend ga ik erheen en ik blijf er ook slapen. Ik ga proberen om sfeerfoto's te maken voor op de blog. Bovendien wordt het heerlijk weer dus morgen ga ik zeker outfit foto's maken :D Hebben jullie al leuke plannen voor dit weekend?

This weekend will be busy as well. My dad celebrates his 55th birthday with a big party. I'll go there on Saturday morning and I will also stay there for the night. I'll try to shoot some nice photo's for the blog while I'm there. Also! The weather will be great so tomorrow I'll defenitely make outfit photo's :D Do you already have plans for this weekend? 

Follow

6 opmerkingen

 1. Aaaaah sushi lekker zeg! Ziet er gezellig uit allemaal. :-) Ik ben jammer genoeg ziek, maar dit weekend ga ik bootcampen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww balen dat je ziek bent :) Hopelijk voel je je snel beter (aangezien ik zo laat antwoord zal je nu wl beter zijn haha!) Hoop dat de bootcamp geslaagd was!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Jaaaa! Ik was verbaasd want het was zoveel betere kwaliteit dan 2 jaar geleden toen ze net openden. Het was erg lekker :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!