Romantic Summer Outfit

Hoii allemaal! Vandaag heb ik weer een outfit post die ik graag met jullie wil delen. Ik moet zeggen dat ik echt blij ben met hoe de foto's zijn geworden. De bloemen in combinatie met de kleuren van de outfit geven de foto's echt een romantische sfeer, vind je ook niet? :)
Ik ben ook blij met mijn vooruitgang van poseren. Ik merk dat mijn schaamte voor het fotograferen buiten de deur steeds meer afneemt. Vroeger durfde ik niet eens aan mijn vrienden te vertellen dat ik foto's ging maken, laat staan dat ik buiten met mijn tripod standaard voor het oog van jan en alleman ging poseren. Tegenwoordig gaat dat gelukkig dus een stuk beter. Ik vind het leuk om mooie plekjes te vinden zodat mijn outfit foto's meer sfeer krijgen en het maakt me niks uit als daar ook mensen aanwezig zijn. Toen ik deze prachtige bloemen zag vorige week kon ik het dan ook niet laten om er foto's te maken (mijn vorige outfit foto's maakte ik ook bij deze bloemen > klik). Tijdens het fotograferen kwam er een mevrouw met haar hondje langs gewandeld, vroeger zou ik blozend zijn weggelopen met mijn camera of doen alsof ik foto's maakte van de omgeving. Nu bleef ik echter lachend staan en poseerde gewoon verder. Daarvoor ben ik toch een beetje trots op mezelf :) Zolang je maar kan doen wat jou gelukkig maakt dan maakt het niet uit wat andere mensen ervan vinden, en ik kan je vertellen; het voelt geweldig!

Hii everyone! Today I want to share another outfit post. I have to say I'm really fond of how the pictures turned out. The flowers in combination with the colors of the outfit really gives the overal picture a romantic feeling, don't you think so? :)
I'm also happy with my posing process. These photos really look so much better than the ones I made last year. I also feel that my embarrassment for taking pictures outdoor is vanishing. Last year I didn't even dare to tell my friends that I was taking outfit pictures, let alone go outside and take pictures in front of random people. But lately I'm not that embarrassed anymore. I like to find new beautiful places for my outfit pictures and I don't care if there are people around or not. When I saw these beautiful flowers last week I just had to take pictures with them (this outfit is also made by the flowers > click). During the shoot a woman with her dog passed by. Last year I would have turned red and walk away quickely or pretend to take pictures of the nature. But now I kept standing there, smiling and posing for the next picture. I was a little proud of myself for that :) As long as you can keep doing what makes you happy, it doesn't matter what other people think of it. And I can tell you; it feels awesome! 

Top: Only
Shorts: H&M
Bag: LizLisa
Ballerina's: Van Haren
Bracelet: Primark

Follow

17 opmerkingen

 1. Hele leuke, zomerse outfit! Ik vind je shorts heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Nu ik er op let na je verhaal gelezen te hebben zie ik inderdaad dat je er zelfverzekerd op staat. Grappig om dat te constateren en inderdaad mooie outfit en prachtige bloemen.

   Verwijderen
  3. Leuk dat het je opvalt in de foto's :) en dankje!

   Verwijderen
 2. De kleurencombi vind ik mooi, zou ik zelf ook zo dragen :-) Leuke armband en schoenen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De blouse is echt mooi in combinatie met het suede shortje. Nu shoot ik ook gewoon door!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dit is allemaal perfecte lisliza stijl <3 love it. ^^ en we moeten idd afspreken in de vakantie *_* maybe dat ik met mn ouders nog naar susteren ga maar weet ik niet 100% zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dankje! jaa ik had de stijl van LizLisa ook een beetje als uitgangspunt gebruikt :)
   Zou super leuk zijn als we echt eens konden meeten.

   Verwijderen
 5. lovely post!

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love everything about this outfit!♥ the shorts are just perfect for summer!:)


  www.Lorietta.cz

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie zomerse outfit, je short is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!