Summer Are You There?

 De eerste outfit foto's met mijn korte haren! :D Wat vinden jullie ervan? Ik ben nog steeds blij dat ik het heb laten knippen. Nu heb ik een beetje een stoere look maar dat vind ik eigenlijk wel leuk haha!
Ik vraag me trouwens sterk af waar de zomer nu toch blijft... Het is al Juni en deze week zou het mooi weer worden, maar tot nu toe is het alleen maar bewolkt. De temperatuur komt gelukkig niet meer onder de 18 graden maar het is ook nog niet warm genoeg om weer met blote benen over straat te gaan. Misschien dat het later deze week nog beter wordt. Laten we het hopen :) Ik heb namelijk zoveel leuke zomer outfits in mijn hoofd! Zodra het warmer wordt kunnen jullie dus veel zomerse outfit posts verwachten~ Fijne dag allemaal! :)

The first outfit post with my new hair style. What do you think? I'm still glad I took the chance to cut it. Now I have a more fierce look but I kinda like it haha. 
These days I'm really wondering were summer is at... It's already June and I'm still wearing tights and jackets. Hopefully soon we won't need them anymore :) I actually have a lot of outfits in mind for the summer. So when the weather gets better you can expect a lot of outfit posts~ have a good day y'all <3 
Denim jacket: Borrowed from my mom
Shirt: New Yorker
Skirt: H&M
Boots: Mysty Women 
Bracelet: Tiffany&CO

Follow

7 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!