MyBikiniBodyJourney #8 - May Completed


 Daar ben ik weer met een update van mijn Bikini Body Journey! Ik wilde jullie vertellen hoe de maand mei is verlopen qua sporten, ik begon toen namelijk voor het eerst te werken met een sportkalender. Ik moet zeggen; de sportkalender heeft mij echt geholpen om regelmatig een workout te doen. Zoals je hieronder kunt zien is het me gelukt om zo'n 3 keer per week te sporten. Ik wisselde elke keer tussen hardlopen, spiergroep training en yoga omdat ik snel op een sport uitgekeken raak. Ik bekeek vaak gewoon met de dag waar ik zin in had en die sport deed ik dan :) 
Qua eten ging het soms wat minder, ik had veel feestjes en ook drukke dagen waarop ik echt geen zin had om te koken. Gelukkig heeft dat niet veel effect gehad op mijn lichaam. En dat brengt mij bij het volgende: dit is voorlopig de laatste update van MBBJ. Ik blijf natuurlijk gewoon lekker sporten en ga proberen gezond eten ook weer op te pakken, maar ik heb niet het idee dat er veel is om de komende tijd over te schrijven. Mijn lichaam maakt geen drastische veranderingen door het sporten omdat ik van mezelf al slank ben en wat buikspieren heb. Bovendien, wat ik met jullie wilde delen qua tips enzo heb ik ook gedeeld :) Maar misschien dat jullie zelf nog wel graag meer willen lezen van MBBJ en ideeĆ«n hebben? Zo ja, dan hoor ik die graag! 
Voor nu is dit dus de laatste update van MBBJ. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en dat jullie ook lekker blijven sporten net als ik :) Wellicht dat ik ergens in de zomervakantie weer een update plaats als ik meer tijd heb om nieuwe sporten te proberen. De komende weken ga ik eerst focussen op de tentamens. Ik las dat velen van jullie al druk met toetsen bezig zijn. Succes! Nog een paar weken en dan kunnen we weer genieten van onze vrije tijd :) 

This post is part of a series about my BikiniBodyJourney. The whole series was written in Dutch and I wanted it to finish that way as well. This was the last part of the series for now :) 

Follow

15 opmerkingen

 1. OMG je ziet er zo fab uit, ik ben zo jaloers T__T

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :$ ^^ Dat is lief van je en je bent zelf ook super fab haha!

   Verwijderen
 2. Wauw, wat zie je er goed uit! Respect dat je zo gezond bezig bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super body!! Echt knap van je! Ik zou het niet kunnen, ben een te grote fastfood liefhebber! :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Haha jaa ik ben zelf ook fan van lekker eten en af en toe fastfood hoor ;) Ik heb ook wel erg geluk met een snelle spijsvertering.

   Verwijderen
 4. Wat goed!! Je ziet er geweldig uit, ik ben ook bezig met sporten en gezonder te eten ik hoop dat ik strax er ook zo uit zie!

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee ! Echt leuk om te horen~
   Ik hoop dat je het resultaat bereikt wat je voor ogen hebt :) You can do it! x

   Verwijderen
 5. Wauw goed bezig! En wat ziet dat eten er goed uit *_*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) Ik heb deze noodles gekocht toen na de Japan company day in Leiden. Vlak bij het station zit het restaurantje/afhaal Eazie Noodles. Alles is daar vers en gezond. Zeker een aanrader om eens te gaan eten als je in de buurt bent~

   Verwijderen
  2. Ziet er goed uit Eva, je hebt bijna een wasbordje/sixpack of hoe je het noemen wil :)
   Waar heb je dat sportbroekje gekocht? Net een mooie lengte!

   Verwijderen
  3. haha dankje! Maar een echte sixpack hoef ik niet hoor. Ik vind het zo wel goed met 2 blokjes :P
   De sportbroek is van de Forever21. Ik heb hem in Japan gekocht dus ik weet niet of hij hier in NL ook te vinden is.

   Verwijderen
 6. Proficiat dat je het zo consequent hebt volgehouden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Ik hoop in Juli weer zo consequent te gaan sporten. Nu eerst de toetsweken overleven~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!