30 Degrees Baby!

 Het was gisteren 30 graden hier in Maastricht! Eindelijk kon ik mijn nieuwe korte broek van de H&M aan en de outfit foto's maken waar ik het gisteren over had :) De korte broek is een beetje 'highwaist' maar er zit stretch in dus hij zit heel fijn. 
Ik stond vandaag voor een lastige keuzen; of zwemmen in het zwembad van een vriendin, of, schoolwerk afronden en daarna nog even naar het park gaan. Natuurlijk wilde ik het liefste gaan zwemmen maar dat zou betekenen dat ik in de avond alles had moeten doen voor school omdat ik van het weekend verder geen tijd heb. Mij kennende had dat totaal niet gewerkt haha! Ik besloot dus om in Maastricht te blijven en ondanks dat ik niet kon gaan zwemmen was het toch nog een leuke dag. In de ochtend had ik school maar de laatste les viel uit waardoor we eerder uit waren. Snel ben ik naar de mediatheek gegaan om mijn huiswerk voor maandag af te maken. Daarna ben ik met een vriendin naar het park gegaan. We haalden een ijsje en genoten van de zon en zomerse sferen om ons heen. De dag sloot ik af door samen met mijn huisgenoot te eten bij Kiwi. Door de zon waren we allebei zo rozig geworden dat we thuis na het douchen direct op bed vielen. Ik heb nog aan mijn blog gewerkt en ben op tijd me bedje in gedoken. Een perfecte zomerse dag was het~

 Yesterday it was 30 degrees here in Maastricht! Finally I could wear my new shorts from H&M and make the outfit photos that I was talking about yesterday. The shorts are a bit highwaist but they are also stretch, so they fit really nice. 
Today I had to make a difficult choice; going to a pool party at my friends house, or, finishing homework and chill in the park. Of course I wanted to go swimming at first, but that meant that I had to finish all my homework in the evening (because the rest of this weekend I have no time at all). Knowing me that wouldn't have worked out well haha! So I chose to stay in Maastricht and even though I could not join to pool party I still had a really nice day. In the morning I had school but the last class was cancelled. I quickely made my homework and after that I went to the park with a friend. We ate ice cream, enjoyed the sunshine and the summery atmosphere around us. I ended the day with a nice meal at Kiwi with my housemate. In the evening I blogged for a bit and then I went to bed early. It was a perfect summer day~
 Het boek dat op dit moment boven aan mijn lijstje staat ^
This book is on top of my wishlist right now ^

Shirt + Shorts: H&M
Shoes: Van Haren
Sunglasses: Primark

Follow

12 opmerkingen

 1. Reacties
  1. jaa he :D Ik heb hem al 2 jaar maar laatst vond ik hem ineens weer terug ~

   Verwijderen
 2. mooi je broekje! past perfect. en had je het boek nog gekocht? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankje :) Nee nog niet maar een deze dagen ga ik terug en hem zeker aanschaffen!

   Verwijderen
 3. Wow dat shirtje is echt leuk!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook een x naar Maastricht. Ik hoor echt goeie verhalen over die stad! Trouwens ik zie dat je helemaal summer-proof was aangekleed. Leuk je outfit.

  Pssst: How to be Parisian is trouwens echt een aanrader! ^^

  www.theycallmetrue.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Maastricht is zeker een hele gezellige stad om eens te bezoeken :) Je kan er lekker eten en goed shoppen en de omgeving is ook mooi.
   En jaa ik hoor zoveel goeie dingen over dat boek! Ik wil hem zo graag bestellen maar moet nog een paar dagen wachten totdat ik zeker weet dat ik uitkom met geld deze maand ;)

   Verwijderen
 5. Jaa wat was het warm toen hè! Leuk shortje heb je daar aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Jaa echt rond de 30 graden! Heerlijk maar ook wel een beetje te benauwd soms :P

   Verwijderen
 6. Ziet er leuk uit! Dat boek staat ook ng op mijn lijstje ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ! :) Jaa haha we zijn niet de enige denk ik met dat boek op ons lijstje ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!