AMFI Transit Outfit

Dit is de outfit die ik droeg naar de diploma uitreiking van een vriendin. Ik had al een week van te voren uitgezocht wat ik graag wilde dragen en ik heb er geen moment spijt van gehad. De rok heb ik een tijdje geleden gekocht bij de webshop Choies. Ik bestel eigenlijk vrijwel nooit online omdat ik altijd bang ben dat de maten niet kloppen, maar bij deze rok kon er naar mijn idee weinig mis gaan. Tegenwoordig heb je bij webshops als Shein en Choies ook vaak foto's van mensen die het kledingstuk al eerder hadden aangeschaft laten zien hoe het staat (zij kunnen op deze manier punten verdienen voor hun volgende bestelling). Dat vind ik ook altijd fijn want vaak ziet het kledingstuk er gedragen heel anders uit dan op de productfoto. Ook de foto's bij deze rok zagen er goed uit en hebben mij toen der tijd overgehaald om de rok aan te schaffen. Ik ben nog steeds blij met mijn aankoop :) Ik ga nu stoppen met typen en snel naar bed want morgenochtend heb ik weer een examen. In mijn volgende post zal ik meer vertellen over de diploma uitreiking~ weltrustenn xx

This is the outfit that I wore to the graduation ceremony of my friend. I had planned this outfit already a week in advance and I didn't regret my decision for a second. The skirt I bought a while ago at a webshop called Choies. I usually don't order clothes from webshops because I'm always afraid that the measurements are not correct, but with this skirt I hardly had any doubts. The pictures of the girls who had bought it already and worn it for Choies looked good as well. Those pictures are so handy! When you buy something and show a picture of you wearing it, you can collect points for discounts on your next purchase. Those pictures convinced me to buy the skirt and I'm still happy with my purchase :) I will stop typing now because I have to get up early tomorrow for an exam. In my next post I'll tell you more about the graduation ceremony itself~ Goodnight xx
Blouse: New Look
Skirt: Choies
Heels: Bershka 
Bag: Ted Baker
Bracelet: From my grandma

Follow

9 opmerkingen

 1. hoop dat je examen goed gegaan is! <3 vast wel! en je rok is prachtig. je tasje erbij is ook heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie rok en hij past perfect bij de Ted baker aankopen! Veel succes met je examens!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! En stiekem heb ik daarom het tasje ook gekocht haha, omdat het zo goed bij deze outfit zou passen ;)

   Verwijderen
 3. Pretty as hell vind ik deze combo! Echt mooi :)

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!