Thank You KOMONO!

Ik kom even snel hallo zeggen voordat ik weer verder ga met studeren :) Dus; Hoii! Hoe gaat het met iedereen? Nog druk aan het leren of hebben jullie al vakantie? Ik moet helaas nog 2 weken even doorzetten voordat mijn vakantie begint. Daarom was het deze week ook zo stil op mijn blog. Maar de lessen zijn nu officieel voorbij dus vanaf vandaag kan ik tussen het leren door bloggen :) 

Een paar weken geleden deed ik mee aan een Instagram win-actie van het merk KOMONO. Dit merk staat bekend om zijn zonnebrillen en horloges. Ik had samen met 150 anderen (veel hè!) gewonnen! Aangezien zoveel mensen gewonnen hadden verwachte ik er eigenlijk niet zo veel van. Een kortingsbon of iets dergelijks dacht ik te krijgen. Maar een paar dagen geleden belde de postbode ineens aan en ontving ik een pakketje met daarin dit horloge! Is het niet schattig!? :D Het bloemenbandje is echt perfect voor de zomer. Dank je KOMONO! Ik zal het horloge met plezier dragen :) 

I just wanted to quickely say hello before I continue my studying ;) So; Hi! How are you all doing? Are you also still busy studying and making exams? Or are you already enjoying the summer holiday? I still have 2 weeks left of studying and exams unfortunately. That is also why this week it has been so quiet on my blog. But now classes are over and I can blog during my breaks of studying :)

A few weeks ago I attended an Instagram giveaway from the brand KOMONO. This brand specializes in watches and sunglasses. Together with 150 other people I had won! But because so many people had won this giveaway I didn't really expect anything big, maybe a coupon or so. Then a few days ago the mailman came by and give me a package which contained this watch. Isn't it adorable!? The flower wristband is perfect for summer. Thank you KOMONO! I will wear the watch with love :) 

Follow

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!