Tweede Vlog is live!

Mijn tweede vlog is live! De afgelopen twee weken heb ik weer enkele leuke momenten gefilmd en die samengevoegd. Onder andere de wandeling door het bos met Lucky, bezoek aan het tuincentrum en het begin van mijn moestuintje. 
Ik vind het filmen soms nog wel ongemakkelijk, haha. Zeker als er mensen langs lopen of in beeld komen. Soms zie je ze echt kijken van: oh god daar hebben we weer zo'n meid die een influencer probeert te zijnšŸ˜‚ 
Daarom film ik nu nog het liefst thuis of op plekken waar weinig mensen zijn. Filmen waar familie of vrienden bij zijn heb ik helemaal nog niet gedaan. Misschien komende dagen, want dan is het Pasen en daar wil ik ook wat stukjes van vastleggen. 

Ik bedacht me ook dat ik vorige keer helemaal niet had uitgelegd waarom ik niet praat voor de camera. De reden is dat ik daar nog niet klaar voor ben, hahaha! En misschien ga ik het ook wel nooit doen. Zitten voor de camera en dan een verhaal vertellen gaat me niet goed af. Ik vergeet dan spontaan wat ik wil zeggen en het ziet er geforceerd uit. 
Daarnaast zou ik niet in het Engels praten, maar gewoon in het Nederlands. Wel zou ik er dan Engelse ondertiteling bij typen (zoals ik nu ook al doe). Dat vind ik leuk, omdat kennissen die geen Nederlands spreken dan ook het verhaal kunnen volgen :) 

Wat vinden jullie van deze tweede vlog? Ik begin het videobewerkingsprogramma al wat beter onder de knie te krijgen en heb inmiddels ook een playlist gemaakt met liedjes die leuk bij de videobeelden passen. Ook heb ik een aantal ideeĆ«n voor videos opgeschreven. Zo wil ik een 'sketchbook flipthrough" video maken, video's waarbij ik film terwijl ik een tekening maak, en misschien ook video's met outfits van tweedehandskledingstukken, maar dat weet ik nog niet zeker. 

Nu ga ik lekker nog even in het zonnetje zitten en genieten van de rest van de zaterdag. Morgen ga ik vroeg op om alles voor te bereiden voor de Paasbrunch. Daar zal ik uiteraard over bloggen! Fijne dag allemaal Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!