Twee nieuwe videos!

Goeiemorgen op deze zonnige vrijdag! Ik schrijf deze post snel want we gaan ons zo klaarmaken voor een uitje :) Ik heb lekker vrij genomen vandaag zodat ik een extra lang weekend heb van 5 dagen. Het voelt zelfs een beetje als een vakantie, echt fijn! Ik ben er ook aan toe omdat het zo ontzettend druk is op het werk. Elke dag overwerken en geen pauze houden wordt op een gegeven moment gewoon teveel. Het is wel een luxe probleem natuurlijk, teveel werk, haha. Het management is dan ook hard op zoek naar nieuwe werknemers, en tot die begonnen zijn is het even doorbijten. Gelukkig mogen we wel gewoon vakantie opnemen en ik dat heb ik dus nu lekker gedaan. 

Anyway! Ondanks de drukte op het werk heb ik niet stilgezeten in mijn vrije tijd. Ik ben nog niet uitgekeken op het maken van video's en de afgelopen twee weken zijn er twee nieuwe online gegaan. De eerste gaat over het bezoek aan de markt hier in Haarlem en over Pasen. De tweede over het bezoek aan de bollenstreek, mijn nieuwe agenda en het testen van een gezonde snack met slechts drie ingrediĆ«nten. 

Het leuke is dat ik het videobewerkingsprogramma steeds beter onder de knie krijg. Het intro van mijn laatste vlog ziet er alweer een stuk professioneler uit en ik praat daar ook voor de camera. Dat durfde ik de eerste drie videos niet haha. 

Ik hoop dat jullie het leuke video's vinden en ik wens jullie allemaal alvast een mooi weekend <3 Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!