Toerist in eigen land: bezoek aan The Tulip Barn

 
Gisteren ben ik samen met Sophie naar The Tulip Barn in Hillegom geweest! Begin maart kwam er op SocialDeal een actie voorbij voor het bezoek aan deze tulpenvelden. Toen ik dat zag heb ik direct Sophie geappt en twee kaarten gekocht. Ik woon al mijn hele leven in Nederland, maar was nog NOOIT naar de tulpenvelden geweest. Zelfs al woon ik er vrij dichtbij. 
Dat komt vooral door het beeld van bussen vol met toeristen die normaal gesproken op deze velden afkomen. De velden zijn dan propvol met mensen en dat trekt mij totaal niet. Maar, nu dat er vrijwel geen toeristen zijn voelde dit als een soort buitenkansje om de tulpenvelden te bezoeken!

Zodoende liepen wij gisterenochtend vanaf station Hillegom is ongeveer 20 minuutjes naar The Tulip Barn. Deze tulpenvelden zijn volgens mij speciaal aangelegd voor bezoek van toeristen, want tussen de tulpen stonden allemaal attributen om foto's mee te maken. Zo stonden er meerdere beelden van koeien, een vintage auto, een piano (die ook nog werkte), flamingo's, schommels een tractor en nog meer spullen. Voor ieder wat wils dus om een mooie foto te maken tussen de tulpen. MEGA toeristisch, maar daardoor niet minder leuk haha! Wij hebben ons ook uitgeleefd op de schommels, de mooie retro auto bewonderd, en natuurlijk de nodige foto's gemaakt. 
Bij de deal die ik had gekocht hoorde ook gratis koffie/thee en een gebakje. Daar hebben we lekker van genoten in het zonnetje :) Het was leuk om de tulpenvelden eens te bezoeken. Dit kan nog tot 9 mei, dus als je het leuk vindt om ook te gaan zou ik niet te lang wachten. Fijne avond allemaal! Xx

1 opmerking

  1. Heel erg leuk! Om dezelfde reden heb ik de tulpenvelden ook nog nooit bezocht maar dit is een mooie kans!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!