Losse kiekjes van de afgelopen tijd

Nadat we enkel weken geleden bij de Intratuin zijn geweest ben ik weer aan de slag gegaan met het verpotten van onze planten. Ik had van een collega op het werk ook enkele vetplantstekjes gekregen dus die konden ook mooi de aarde in nu. 

Bij Intratuin hebben we ook een kweekkasje gekocht! Leuk he! Er staan nu turfpotjes in met onder andere zaadjes voor aardbeienplantjes, paprika, tomaat en snijbonen. Het komt ook goed uit dat de AH weer is begonnen met de moestuintjes actie. Die kunnen dan ook mooi in het kweekkasje staan de eerste dagen :)
Ik kan zo genieten van de mooie bloemen rond deze tijd! Vooral in de wijk waar ik werk in Oud-Zuid staan prachtige bloesembomen. 
Toen het enkele dagen rond de 18 graden was, hebben Maik en ik een avond buiten gegeten. In de achtertuin was de zon al verdwenen maar voor het huis scheen die nog volop. Dus besloten we onze kleine tuinset daar heen te verplaatsen. Zo hebben we nog heerlijk een uurtje in de zon gezeten.
Op de ochtend voor het Paasweekend had ik cupcakes meegenomen naar werk. In Paasthema uiteraard! Zijn ze niet schattig? 

Sinds enkele weken koop ik iedere maandag een bosje tulpen voor op de eettafel. Dat staat zo gezellig! En ik moet zeggen dat tot nu toe iedere bos ruim een week meegaat. Dus dat is ook fijn.
Af en toe probeer ik te schilderen. Daar blijf ik toch weinig tijd voor hebben.. Of eigenlijk; ik maak er weinig tijd voor. Het is ook iets waar je echt even goed voor moet gaan zitten. Maar als ik eenmaal bezig ben geniet ik er heel erg van :)
Indy vindt de tulpen op tafel ook leuk. Hij gaat er iedere dag wel een keer naast zitten of aan ruiken haha. 

Afgelopen zaterdag ging ik langs bij Sophie. Onze vaste prik voor lunch is de Bagels&Beans. We kozen dit keer allebei voor de Japanse zalm bagel. Lekker, en we hebben weer goed bij gekletst. 
Na weken geen boek te hebben aangeraakt ben ik weer begonnen met lezen. Binnen een week had ik Sonny Boy uit. Wat een mooi boek! En indrukwekkend ook. Aanrader! Al denk ik dat bijna iedereen deze klassieker al wel een keer gelezen heeft. 

Zondags diner: spaghetti met vega balletjes en Italiaanse groenten in tomatensaus. Lekker met een wijntje erbij ;)
Vandaag ben ik lekker productief geweest, maar toch ook ontspannen. Ik heb een nieuwe video voor Youtube in elkaar gezet, de slaapkamer gestofzuigd, gelezen in de zon, een gezonde snack voorbereid voor de komende werkweek, een klein beetje Frans geleerd en ben nu deze blog aan het schrijven. 
Hierna ga ik lekker douchen en dan in bed lezen. 

Het zonnetje vanmiddag was heerlijk en ondanks de koude wind heb ik toch wat vitamine D kunnen pakken. Het was een mooie dag :) fijne avond allemaal! Xx

1 opmerking

  1. Leuk inkijkje! Fijn dat je weer aan het schilderen bent, je maakt altijd hele mooie tekeningen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!