Bob Ross Workshop op kantoor

De afgelopen maanden hebben we op kantoor keihard gewerkt. Het gaat heel goed met het bedrijf en de nieuwe zaken blijven binnenstromen. Een privilege in deze corona-tijd, maar op dit moment zijn we eigenlijk met te weinig mensen om alle werkzaamheden aan te kunnen. We werken veel over, leveren pauzes in en in deze tijd mogen er natuurlijk ook geen lunches en borrels gehouden worden. Dus het sociale aspect van het werk is weggevallen. Dat weinig sociale contact begin je op een gegeven moment te merken in de werksfeer. Een goede sfeer op kantoor is super belangrijk! Tijd voor een leuke kantooractiviteit dus! 

Aan online bedrijfsuitjes in deze tijd geen gebrek. Je kan van alles met het kantoor doen: pubquiz, Espcase Room, Cocktail Workshop, wijn proeverij en nog veel meer. Als secretaresses was aan ons de taak om een leuke activiteit te boeken. Eerst wilden we een bonbon workshop boeken, maar toen kwamen we de Bob Ross schilderworkshop tegen! We waren meteen verkocht en boekten de activiteit.

Zodoende zaten we gisteren om 17:00, met een klein groepje op kantoor en de rest van de collega's thuis, klaar voor de workshop. We hadden allemaal een schilderdoek, verf en kwasten gekregen. En zelf hadden we nog gezorgd voor paaseitjes en wijn. 

Het was zo'n gezellige namiddag! De workshop werd gegeven door een freelance artiest en het was de bedoeling dat we met haar mee schilderde, maar je was daarnaast ook helemaal vrij om je eigen interpretatie aan het schilderij te geven. Iedereen deed heel serieus mee. Dat vond ik al tof! 
We hebben ook zo gelachen! En elkaar ook echt aangemoedigd en gecomplimenteerd op elkaars schilderijen. Ik denk dat iedereen er aan toe was om even niet met werk bezig te zijn en met elkaar samen wat gezelligs te doen. Ikzelf leefde in ieder geval helemaal op! :) Nu weet ik weer waarom ik voor dit bedrijf gekozen heb; omdat mijn collega's harde werkers zijn, maar ook gewoon onwijs gezellige mensen. En dat, leuke collega's, is zo belangrijk! 

Na twee uur was de workshop afgelopen en hadden we allemaal een mooi schilderij gemaakt. Floor, Marlie en ik hebben onze creaties op ons secretaresse kamertje gezet. Een mooi aandenken aan de geslaagde dag! Fijne avond allemaal! Xx

2 opmerkingen

  1. Een hele leuke activiteit om met elkaar te doen! Mooi schilderij!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt een aanrader voor een teamuitje of met vriendinnen :D en dankje!

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!