Recent favourites!

Het is alweer 3 maanden geleden dat ik voor het laatst een lijstje favorieten online zette. Toen was het eind juli en dus nog volop zomer. Nu, in de herfst, zijn mijn favorieten weer anders dus het leek me leuk om een update te geven en mijn favorieten van dit moment met jullie te delen :)


Film/serie
Films kijk ik eigenlijk amper. Ik heb vaak niet het geduld om 2 uur geconcentreerd te kijken en je kijkt een film ook niet zomaar even tussendoor. Daarom spreken series mij meer aan. Dan zet ik tussen taken door makkelijk even een aflevering aan (al blijf ik soms wel doorkijken als de serie heel verslavend is haha!). Op dit moment volg ik met Maikel de serie Gilmore Girls, heerlijk rustgevend haha! We kijken bijna iedere dag bij het avondeten een aflevering. Zelf kijk ik nu Mad Men, ook echt een aanrader als je van de jaren 60 stijl houdt. 

Een film die ik trouwens nog wel graag wil zien in de tweede Spiderman met Tom Holland in de hoofdrol! Die was een tijdje geleden in de bioscoop maar het kwam er niet van om daar heen te gaan. Dankzij Maikel ben ik ook een beetje fan geworden van de Marvel films haha. Ze zijn allemaal heel leuk! 
Boek
Op dit moment lees ik De Da Vinci Code van Dan Brown. Ik vond hem in onze boekenkast en bedacht me dat ik het nooit gelezen heb, deze kopie is namelijk al vrij oud en van mijn vader. Inmiddels ben ik ongeveer op een derde. Ik vind het een interessant verhaal, vooral alle symboliek die wordt uitgelegd. 

Geshopt
Dit jaar moest ik echt een nieuwe winterjas en die heb ik half september al gevonden! Heel blij ben ik ermee. Het is een chique lang model met een ceintuur om de middel, in de kleur zwart. In dezelfde winkel kocht ik ook een geweldig glitter tasje <3 Als ik er naar kijk krijg ik direct zin in de feestdagen!

Maaltijd
Deze week (of naja, vanaf zondag) testen we verschillende soorten soep die we dan voor het avondeten zelf maken. Het is misschien nog wat vroeg in de week om een oordeel te geven, maar de pompoensoep die we zondag hadden gemaakt was echt heerlijk! We gebruikten een AH vers-pakket, zo eentje in een kartonnen doos. Echt top!
Gisteren aten we broccoli/spinazie soep, zojuist Franse uiensoep, morgen ossenstaart en donderdag nog curry-pompoen soep. 
Hier werd ik blij van
Oeh, lastig om te kiezen haha! Na een zware dip zit ik eindelijk weer goed in mijn vel! Ik heb weer motivatie en inspiratie voor verschillende dingen, en ook energie om dingen aan te pakken. Dat voelt zo goed, dus daar wordt ik sowieso blij van.
Andere kleine dagelijkse dingen waar ik de laatste tijd blij van werd: Indy die lekker op schoot komt liggen, het elektrische kacheltje dat nu in de woonkamer staat en veel sfeer geeft, herfstdecoratie, opa en oma zien op Paddenstoelendag en meer!

Guilty Pleasure
De volgs van Zoe Sugg en Sienna Santer. Het is niet echt een "guilty" pleasure, want ik schaam me er niet voor dat ik vlogs kijk haha. Zo veel mensen doen dat. Wel is het misschien beschamend dat ik echt alles laat vallen als ik zie dat één van deze twee meiden een nieuwe vlog heeft geüpload haha! Het zijn gewoon inspirerende video's vind ik. Zoe Sugg filmt haar dagelijks leven in Brighton, ze heeft een prachtig huis met de mooiste herfstdecoratie en ook tijdens de kerst heeft ze ontzettend leuke kerstsfeer video's. Het is gewoon echt feelgood materiaal om te kijken.
Sienna Santer is een student aan Harvard University en geeft een kijkje in haar leven op deze beroemde school. Echt leuk en interessant om te zien hoe het er daar aan toe gaat :) 

Workout
Workout??? Wat is dat!?
Ik ben de laatste tijd zooooo lui geweest als het op de sportschool aankwam. De laatste weken ging ik echt maar één keer per week en soms helemaal niet. Het was gewoon even geen prioriteit voor mij en dat is oke. Het was ook gewoon druk, maar nu wil ik wel weer proberen 2x per week gaan en als ik nou heel erg veel zin heb 3x. Vandaag ben ik toevallig ook gegaan, even 30 minuten op de crosstrainer, best prima :) 
Muziek
Deze tijd van het jaar luister ik veel jazz muziek. Er staan op Spotify een aantal Fall/Autumn jazz lijsten en die zijn fijn om te luisteren tijdens werk. Verder heb ik niet veel muziek geluisterd. Ohja, wel nog af en toe de Harry Potter Soundtrack haha! Goed voor de concentratie ;)

Snack
De Pumpkin Spice Latte van de Starbucks <3 Maar dat telt misschien niet echt als snack... Dan is dit het enige onderwerp dat niet is veranderd sinds juli. De spelt-pannenkoekjes van de AH zijn namelijk nog steeds favoriet en het eerste dat ik eet als ik op werk aankom. Ben benieuwd of dit in de volgende 'favorieten' lijst nog steeds het geval is.

Wat is jou Guilty Pleasure??

P.s. Alle foto's komen van mijn Instagram: @mymerrymorning 
Volg me als je meer van dit soort foto's wilt zien ;)

2 opmerkingen

  1. Mooie favorieten. Toevallig heb ik gisteren een uiensoep verspakket gekocht, ik ben heel benieuwd. De pompoensoep klinkt ook heel lekker. Fijn dat je je weer beter voelt.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!