OUTFIT | sweater weather

 Deze foto's heb ik echt 10 minuten geleden gemaakt! De zon kwam door en na dagen van regen en donkere wolken greep ik direct mijn kans om wat foto's te maken. Afgelopen dinsdag heb ik mijn zomerkleding opgeruimd en de winterkleren tevoorschijn gehaald. Daar zat ook deze trui bij en ondanks dat hij eigenlijk nog te warm is voor deze tijd van het jaar kon ik het niet laten om hem vandaag al te dragen. Truien met een kol of hoge hals zijn zooo comfy! Hier ga ik de hele herfst/winter in leven haha!


Als de zon doorkomt dan is het trouwens direct weer warm. Echt fijn dat er voor komend weekend nog een warme dag wordt voorspelt, zondag wordt het namelijk 20 graden! Ik hoop echt dat dat waar is en dat de zon ook nog even doorkomt. Ik hou van de herfst en vind het knus als het regent, maar een paar zonnestralen zijn altijd welkom ;)

Dan nog even over het boek dat ik op onderstaande foto's vast heb: De Da Vinci Code. Dit boek vond ik laatst terug in de kast. Hij is van mijn vader maar die heeft hem nooit meegenomen naar Brabant. Er zat zelfs nog een boekenlegger van de bibliotheek in met daarop de datumstempel van januari 2006! Toen had de bieb nog geen geautomatiseerd systeem, goeie oude tijd haha.
Anyway! Ik ben nu dus de Da Vinci Code aan het lezen en ben inmiddels ongeveer op een derde. Omdat dit het tweede deel is van de reeks en ik alleen de film van het Bernini Mysterie heb gelezen, was het begin even inkomen en soms wat verwarrend, maar nu zit ik helemaal in het verhaal en het is echt een goed boek! Spannend en ook leerzaam want er wordt van alles uitgelegd over kunst, Da Vinci en de symboliek van de kerk. Mocht je het nog niet gelezen hebben dan is het zeker een aanrader!

Fijne dag allemaal! Xx

2 opmerkingen

  1. Mooie outfit! Ik heb ook mijn zomerkleren opgeruimd en mijn winterkleding tevoorschijn gehaald. Ik wist niet dat ik zoveel truien had :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha lekker toch! naar mijn idee kan je niet genoeg truien hebben in de herfst/wintermaanden ;)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!