Mini fotoshoot in Elswout

 Afgelopen dinsdag stond ik op tijd op en liep naar Elswout, het landgoed vlak bij ons huis. Voor mijn Instagram (en blog) wil ik proberen het wat serieuzer aan te pakken en daar horen goeie foto's bij. Meestal laat ik mijn foto's door Maikel maken, maar die werkt gewoon 40 uur in de week. Het werd dus me, myself en de tripod standaard haha!

Onderweg naar Elswout zag ik bovenstaand huis in de weilanden liggen, hoe fijn moet het zijn om daar te wonen. Op het platteland, maar toch ook slechts 10 minuten van de stad verwijderd.

 Daar stond ik dan in Elswout haha!

 Zo alleen foto's maken trok mij echt wel even uit mijn comfort zone! Gelukkig was het niet heel druk op de dinsdagochtend, maar toch koos ik voor de eerste foto's een extra rustig pad uit. Daar zette ik mijn tripod standaard neer en met de selftimer maakte ik een serie outfit foto's. In het begin wist ik niet zo goed hoe ik moest staan en hield ik vooral de omgeving in de gaten, of er misschien mensen aankwamen. Maar naar mate ik meer foto's maakte en er geen mensen voorbij kwamen voelde ik me meer ontspannen en kreeg ik er ook meer lol in. Uiteindelijk zijn er wel een aantal leuke kiekjes uit gekomen (al zeg ik het zelf 😋). 
 Ik hou van de herfst <3 !
 Na de eerste paar foto's heb ik mijn spullen gepakt en ben verder het landgoed door gelopen. De herfstkleuren beginnen langzaam aan door te breken. Zo mooi! Als de kleuren op zijn top zijn ga ik zeker terug naar Elswout om meer foto's te maken. 
 Na een tijdje lekker gewandeld te hebben kwam ik bij dit bruggetje, wat een perfecte plek was voor nog wat foto's. Hier was het wel een stuk drukker dan bij het eerste pad waar ik foto's maakte en er liepen een aantal keer mensen voorbij. In het begin vond ik dat echt super awkward, maar de meeste mensen glimlachten vriendelijk en al snel maakte het me allemaal niet meer zoveel uit :)

De foto hierboven en die hieronder vind ik het leukste geworden van alle foto's die ik heb gemaakt op die dag. Ik had ook echt geluk dat juist toen de zon scheen! Een paar uur later regende het alweer!
Onderweg naar huis kwam ik deze mooie grote paddenstoelen nog tegen. Die moesten natuurlijk ook even op de foto ;)

Het was uiteindelijk echt leuk om de foto's te maken en ik ben blij met het resultaat. Ik ben benieuwd of ik mijn Instagram wat groter kan maken; meer volgers en ook meer samenwerkingen zouden leuk zijn. We gaan het zien.

Wat vinden jullie van mijn mini fotoshoot? ;)
Benieuwd naar de foto's die ik op Instagram plaats? Klik dan hier. 

6 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!