October Stories (tot nu toe..)

Regelmatig maak ik random foto's met mijn mobiel die ik dan op Instagram Stories plaats, maar zoals de meeste van jullie wel weten verdwijnen deze foto's na 24 uur (tenzij je er een highlight van maakt). Dat vind ik best jammer want na een bepaalde tijd is het leuk om terug te zien wat er allemaal speelde in het leven. Zo lees ik af en toe artikelen terug van toen ik studeerde. Het is echt grappig om te zien wat er toen allemaal in was, hoe ik mijn dagen vulde, wat ik allemaal dacht als tiener en begin twintiger...
Daarom dacht ik vanmorgen; laat ik weer eens een overzichtje maken van random foto's zodat ik daar wellicht later met plezier op terug kan kijken. Dus bij deze!

 1. Vlak nadat we terugkwamen uit Wenen pakte ik de doos met herfstspullen van zolder. Het was inmiddels 3 oktober dus wat mij betreft kon de herfst nu echt beginnen. Deze Yankee Candle ruikt zo lekker!
2. Als Indy naar binnen wilt gaat hij altijd met zijn pootjes tegen het raam staan en miauwen haha! Zo schattig!
3. Diezelfde donderdagavond  gingen we eerst in café De Linde met papa wat drinken. Toen we naar huis wilden gaan kwamen we Lisa en haar vriend Kevin tegen en besloot ik met hen ook nog even een drankje te doen en bij te kletsen :)
4. Vrijdagavond hadden we weer stijldansles, maar helaas was Maikel ziek en konden wij niet gaan. Charlotte en Koen vroegen of ik toch na de les nog even mee ging een drankje doen en toen ze zeiden dat ze naar de Dessert Bar gingen kon ik natuurlijk geen nee zeggen ;) We bestelden Scroppino en lava cakejes <3
 5. Het was een druk weekend, 5 en 6 oktober! Zaterdag verhuisde Joost voor het eerst naar een studentenkamertje. Dat was voor hem best een grote stap, en voor mij ook haha! We hebben meer dan 3 jaar samen gewoond en echt een goede band opgebouwd. Het was dus een beetje emotioneel maar ik denk ook dat het goed is zo :)
6. Op zondag ging ik langs de Paddenstoelendag in Elswout. Opa en oma staan daar ieder jaar met een kraam waarop oma's beschilderde spullen staan en opa geeft rondleidingen door het bos. Het was leuk om hen weer te zien en om bij te kletsen.
7 + 8. Ook ontving ik dat weekend een bijzonder pakketje, namelijk eentje voor mijn eerste echte samenwerking op Instagram! Een paar weken eerder was ik benaderd door Organic Basics voor een samenwerking. Zij stuurde mij een product naar keuze in ruil voor een review en promotie op Instagram. Ik had nooit verwacht met 1250 volgers al een samenwerking te kunnen scoren dus dit was extra leuk! Ik koos voor een bordeaux rode sportlegging (die overigens heel lekker zit!).
 9. Die zondagavond probeerden we voor het eerst boodschappen voor meerdere dagen te doen. Ik wordt namelijk helemaal gek van iedere dag bedenken wat we gaan eten en dan weer naar de supermarkt te moeten gaan haha! Ons oog viel op het schap met verse soepen en aangezien er voor de hele week regen en kou werd voorspelt besloten we om 5 soorten verse soepen te testen. Die avond begonnen we direct met pompoen/wortel soep, heel lekker!
10. KLM bestaat 100 jaar en daarom werd er maandagochtend op kantoor een taart bezorgd om het te vieren. Hoe leuk is dat!
11 + 12. Dinsdag besteden ik vooral aan de samenwerking met Organic Basics. Eerst foto's maken voor Instagram Stories zodat de legging goed zichtbaar was. Daarna in een andere setting voor een foto voor op de Instagram feed. Er gaat meer tijd in zitten dan je denkt. Als je namelijk de juiste foto's hebt dan moeten die bewerkt worden, er moet tekst verzonnen worden, juiste hashtags moeten worden verzameld ect. Ik deed er zeker 2 uur over om alles klaar te krijgen.
13. We zijn inmiddels bij 10 oktober beland. Deze donderdag deed ik rustig aan, maar ik zorgde er wel voor dat ik voor de #30dagenopruimen challenge tien paar spullen uitzocht om weg te doen (of naar de kringloopwinkel te brengen). Ik bewaar voor nu alle spullen zodat ik aan het einde van de challenge kan zien hoeveel ik heb verzameld. Als de challenge klaar is zal ik een verslag schrijven over hoe het is gegaan en of ik het gehaald heb.
14. Die avond maakte ik Franse uiensoep. Ik geloof niet dat ik voor een gerecht eerder zoveel uien heb gesneden haha! Het was wel erg lekker!
 15 + 16. Vrijdag na dansen gingen Maik en ik met Charlot en Koen cocktails drinken. Deze bar (waarvan ik even de naam kwijt ben haha) heeft ook bordspellen. Echt leuk, dus we hebben Party&Co gespeeld. Wel de Junior versie van de volwassen versie hadden ze niet haha!
17 + 18. De volgende ochtend was ik best wel brak haha! We hadden niet eens zoveel gedronken maar ik denk dat de combinatie van cocktails en GinTonic gewoon niet zo lekker was gevallen. Wat te doen als je je slecht voelt? Naar de Ikea gaan natuurlijk! Maik en ik hebben lekker rustig rondgelopen en in het café wat gegeten. Vlak voor de uitgang hadden ze al één en ander aan kerstdecoratie staan. Dat maakte meteen mijn hele dag goed haha!
 19 + 20. Maandagavond (14 oktober) ging ik naar Charlot. Dat doe ik de laatste tijd vaker omdat we dan samen Holland Next Top Model gaan kijken. Dit keer was Julia er ook gezellig bij. We dronken thee en aten popcorn terwijl we het programma afkraakte haha!
21. Woensdag moest ik weer werken in Den Haag en stond het Malieveld op zijn kop. De boeren kwamen namelijk protesteren. Ons kantoor zit direct aan het Malieveld dus we hoorden de hele dag helikopters, muziek en getoeter van de tractoren. In de middag zijn we ook even gaan kijken. Best indrukwekkend een heel veld vol tractoren.
22.  Donderdag hakte ik de knoop door en begon na lange tijd twijfelen eindelijk weer aan mijn Japanse studie. Het was wel even schrikken dat ik in de afgelopen drie jaar zoveel vergeten ben. Ik begon met een random woordenlijst maar daar kwam ik niet uit dus ben ik uiteindelijk maar gewoon bij hoofdstuk 1 begonnen. Kijken hoe het gaat de komende tijd ;)
 23. Vrijdagavond na dansen hebben we lekker niks gedaan. De houtkachel aan, boek erbij en gember/citroen thee. Heerlijk!
24. Zaterdagochtend (afgelopen weekend) hadden Charlot en ik een succesvolle sportsessie! Daarna vond ik dat ik wel een chocolade croissant had verdient haha.
25. Zaterdagmiddag kwam Lisa langs en hebben we alvast een begin gemaakt aan de planning voor kerst. Dit jaar nemen de neven en nichten de organisatie op zich en we willen er echt wat leuks van maken. Meeting 1 was een succes en aankomende zondag staat de tweede meeting op de planning met meer mensen :)
26. Zondagochtend reden Maikel en ik vol enthousiasme naar de bioscoop in Alkmaar. Daar gingen we samen met een vriend van ons naar de 25th Anniversary Movie van F.R.I.E.N.D.S. De hele zaal had er zin in! Er waren interviews beloofd, nooit eerder vertoonde beelden en bloopers, maar in plaats daarvan kregen we alleen 8 random afleveringen te zien... Wat een teleurstelling! Na de show ging iedereen natuurlijk klagen. Ik heb zelf ook nog een mail gestuurd naar de VUE Bioscoop en gisteren kreeg iedereen die naar de film was geweest het antwoord dat we gratis tickets krijgen voor een andere film. Netjes opgelost, maar nog steeds wel jammer van de F.R.I.E.N.D.S film. Ze hadden er echt wat leuks van kunnen maken.

Zo! Dit is een iets langere post dan normaal geworden haha! Maar nu heb ik wel alle random foto's van de aflopen weken ingehaald :) Ik ga vaker proberen dit soort overzichten te plaatsen!
Fijne dag allemaal Xx

4 opmerkingen

 1. Heel leuk om te lezen en gezellige foto's! Ik heb de uiensoep ook gemaakt en vond deze ook erg lekker (na de tranende ogen van het uien snijden :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :) En hahaha ja het snijden van de uien was vreselijk he!

   Verwijderen
 2. Oeh ik wil echt graag aan die geurkaars ruiken haha. En zo leuk dat je een samenwerking hebt op instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij ruikt heerlijk, puur kerst haha! en ja ik was echt verbaasd dat ze mij benaderde. Echt leuk!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!