OUTFIT | Scandinavische Vibes

 Zie hierboven een foto van mij op de maandagmorgen voordat ik een bak koffie op heb šŸ‘€šŸ‘Haha nee grapje, maar ik had op zich wel wat vrolijker mogen kijken. Toch vind ik mijn houding wel passen bij de outfit die ik aan heb: minimalistisch. Iets wat vooral de Scandinavische dames goed kunnen uitdrukken met hun kleding. Pinterest staat er vol mee. De zwart, wit, grijze outfits die zo simpel zijn, maar toch ook zo tof. Uiteindelijk is het de vrouw die de outfit draagt die het plaatje compleet maakt. De zelfverzekerde, zelfstandige en sterke houding waarmee ze de kleding betekenis geeft. Echt mooi vind ik dat.

Ik heb een aantal outfits opgeslagen ter inspiratie en probeerde vandaag ook zo'n minimalistische look te dragen. Het beviel me prima moet ik zeggen. Zeker nu het nog winter is, in de lente en zomer hou ik wel van wat meer kleur in mijn garderobe. Dit is zeker een outfit die ik vaker ga dragen! Al zal ik dan wel een eigen shirt met lange mouwen moeten kopen, deze heb ik namelijk van mijn broertje geleend hihi. Wat vindt jij van minimalistische looks? Zou je het zelf ook dragen?
Vest: Atmosphere 
Shirt: WE men (geleend van mijn broertje)
Broek: Zara
Laarsjes: Topshop
Oorbellen: H&M
Armband: My Jewellery 

Follow

17 opmerkingen

 1. Leuke outfit! Staat je goed. Ik hou ook van minimalistisch. Makkelijk te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Darina! Heerlijk he dat alles overal bij past ;)Zeker als je s'ochtends haast hebt

   Verwijderen
 2. Ik vind je oorbellen echt super mooi zoiets zou ik ook wel dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een mooie look en zou het zeker ook zelf dragen, inclusief de sieraden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen! :) Het is heerlijk om zo'n look te dragen op deze donkere dagen

   Verwijderen
 4. Jazeker, dit vind ik echt heel mooi. Less is more, sjiek in z'n eenvoud, tot en met de sieraden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik vind dit zeker een mooie look. Heel rustig ook en vriendelijk oogt het.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker casual en een rustige look heb je hier Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je look erg comfy en casual en draagbaar. Je vest vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het staat je heel leuk, ik ben altijd meer van de jurkjes, maar dat is persoonlijk. Dit is helemaal voor jou, leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. helemaal mijn smaak, precies wat ik graag draaf. Alleen zou ik best wat vaker leukere schoenen aan mogen

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!