25% korting op 1 item, wat zou jij bestellen?


Gisteren viel er een kaart van de H&M in de bus waarop stond dat ik tot 3 februari te kans heb om een item te bestellen met 25% korting. Dit soort kaarten krijg ik wel vaker, vooral als ik een tijdje geen bestelling heb geplaatst. Dan gaan ze je toch missen haha.

Eerst was ik niet van plan om wat met de korting te doen, maar stiekem begint het al te kriebelen om nieuwe kleding voor de lente te kopen. Ik verlang vooral naar meer kleur in mijn garderobe. Toch wil ik niet overhaast van alles gaan kopen voordat ik een duidelijke lijst heb gemaakt van de dingen die ik echt graag wil en nodig heb. Deze actie van 25% korting op één item is daarom ideaal! Ik mag mezelf trakteren maar dan ook echt maar op één item.

Er is alleen nogal veel keuze en eigenlijk is bijna alles heel erg leuk 😅 Dus maakte ik een collage van mijn favorieten die nu op in de webshop H&M te vinden zijn. Ik denk dat ik mijn keuze inmiddels wel heb gemaakt en dat ik voor het roze vest ga. Maar ik ben benieuwd, welk item zouden jullie bestellen van deze kortingscode? 


1. Roze blouse (normaal € 20,- met korting € 15,-)
2. Gele trui (normaal € 40,- met korting € 30,-)
3. Poederroze boyfriend jeans (normaal € 30- met korting € 22,50,-)
4. Witte blouse (normaal € 50,- met korting € 37,50 ,-)
5. Rode jurk (normaal € 40,- met korting € 30,-)
6. Blauwe blouse (normaal € 30,- met korting € 22,50,-)
7. Lichtroze satijnen top (normaal € 25,- met korting € 18,75,-)
8. Roze gebreid vest (normaal € 50,- met korting € 37,50,-)
9. Bloemen blouse (normaal € 20,- met korting € 15,-)

Follow

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!