OUTFIT | Glitters in januari

 In de Vogue las ik dat glitteraccenten in outfits nog prima kunnen in de maanden januari en februari. Helemaal mee eens, want juist deze maanden kunnen wel wat feestelijks gebruiken. Een subtiele glitter, zoals in deze trui, kan een donkere outfit direct wat extra's geven. Draag er wat mooie zilveren sieraden bij et voilà! Je look is compleet!

Deze trui scoorde ik in de uitverkoop van de H&M. Hij is heerlijk zacht en valt mooi. Op de website kon ik hem helaas niet meer terugvinden, maar dit is een soortgelijke versie (die ook in de aanbieding is!).
 Ik zie nu trouwens dat ik dikke uitgroei heb haha! Het duurt echt een eeuwigheid voordat ik mijn eigen haarkleur weer terug heb. Het is alweer bijna twee jaar geleden dat ik voor het laatst mijn haar verfde, maar ik ben niet van plan het binnenkort weer te doen. Het bijhouden is vervelend en mijn eigen haarkleur is ook prima. Bovendien ben ik van plan om mijn haar ongeveer op deze lengte te houden en het zodanig te verzorgen dat het meer volume krijgt. Verven zal daar niet bij helpen haha. Nu nog even het uitgroeien volhouden ✌ Verven jullie wel eens je haar? Haarverzorging tips zijn welkom!
Trui: H&M
Broek: Zara
Laarzen: al heeell oud (meer dan 9 jaar), van de Van Haren volgens mij. 
Oorbellen: COS
Armband: My Jewellery 

Follow

16 opmerkingen

 1. Mooie outfit met de glitters.
  Zeker leuk om deze ook na de feestdagen te dragen. Ik laat altijd plukjes verven ivm mijn hoofdhuid perikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Darina! :) ah ja dat is lastig als je daar last van hebt, gelukkig zijn er veel verschillende manieren om je haar te verven

   Verwijderen
 2. Leuke outfit, ik vind dat glitters altijd kunnen haha. Zolang je maar niet overdrijft ;)
  Zelf heb ik mn haar twee maanden geleden geverfd en moet het eigenlijk nog een keer doen maar dan meer een neutrale kleur zodat straks m'n uitgroei minder opvalt dan nu ><
  Ik verzorg het na het verven altijd met de bijgeleverde conditioner en daarna met speciale conditioner voor gekleurd haar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Dinja! En je hebt helemaal gelijkt :)
   Ik heb inderdaad mijn haar ook eerst weer een natuurlijk kleur geverfd nadat het grijs/blond was en nu is de uitgroei in normaal licht gelukkig niet zo heeelll zichtbaar. Conditioners zijn trouwens echt fijn!

   Verwijderen
 3. Staat je leuk!! Glitters zijn altijd goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk, ik heb ook een trui met heel miniem glitters en dat staat net even anders. ik heb mijn haar jaren lang gekleurd, maar ben daar mee gestopt en nu zo blij met mijn eigen kleur, grappig, want al die jaren wilde ik anders :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Lodi! En leuk dat je zelf ook zo'n trui hebt!
   en zo herkenbaar dat van je eigen haarkleur! Ik kan niet wachten tot de uitgroei helemaal klaar is en dan te focussen op het krijgen van vol gezond haar

   Verwijderen
 5. Vind je trui superleuk. Ik ben gestopt met mijn haar te kleuren tijdens mijn zwangerschap en ondanks dat ik een donkere kleur op mijn lichte haarkleur gezet had heb ik nooit geen opvallende uitgroei gehad

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ! En wat fijn dat je geen opvallende uitgroei hebt gehad :)

   Verwijderen
 6. Wat een leuke trui. De subtiele glittertjes erin vind ik heel leuk! Je armband is ook erg mooi. Staat leuk bij de trui.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke outfit. Dit is echt zo'n outfit die ik zelf ook zou dragen. Ik vind vooral de trui erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit soort truien kunnen in mijn ogen altijd, ook na de feestdagen. Dit is echt een leuk exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is altijd tijd voor een feestje dus waarom zou je, je beperken?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!