Weekoverzicht #3 - Mooi weer, uit eten en een toffe samenwerking

 Oeps de nieuwe week is alweer bijna halverwege en ik zet nu pas het overzicht van vorige week online. Achja, beter laat dan helemaal niet toch? 

Op maandag was het heerlijk weer en ging ik na werk naar La Cubanita met mijn nichtje. Ik was een beetje te vroeg en heb daarom eerst nog even lekker in het zonnetje gelezen. De tapas vond ik dit keer wat tegenvallen, maar de cocktails en cheesecake waren weer super.
Dinsdag en woensdag bleef ik thuis omdat ik super verkouden was. Mijn hoofd voelde zo zwaar en naast slapen en serie heb ik vrijwel niks gedaan. Woensdag voelde ik me aan het einde van de middag gelukkig wat beter en ging ik aan de slag met een illustratie voor de webshop Hippe Das, die 1 april is geopend. 
1. Donderdag ging ik weer naar werk. Mijn Nikes heb ik weer helemaal opnieuw ontdekt.
2. De één na laatste dag van de 30-dagen-outfit-challenge gaf de opdracht op 2 prints met extra te mixen. Ik koos ervoor om een bloemensjaal met mijn gestreepte blouse te combineren :) 
3. Het was die dag maar liefst 22 graden! Op de weg naar huis konden we daar nog even heerlijk van genieten. 
 1. De kersenbloesem zijn nu alweer bijna allemaal uitgebloeid, vrijdag maakte ik daarom nog snel even een foto van de bloesem bij het station. 
2. Ik droeg die dag een zwart jurkje met kant, lange spijkerblouse en creepers. 
3. Deze sneakers van Michael Kors zijn zoooo leuk! Die staan op mijn wishlist. 
Vrijdag 1 april om 00:00 ging de webshop van Hippe Das online! Echt tof om mijn illustraties daar op de homepage te zien!
 Die avond ging ik samen met mijn andere nichtje Lisa naar het openingsfeest van Haarlem's stadsstrand De Oerkap. Echt een leuke plek om te bezoeken. Het feest was ook geslaagd met leuke muziek en een goede sfeer :) 
1. Zaterdag was de Glamour Dag en ben ik samen met Rachelle naar Den Bosch gegaan om te shoppen. Als tussendoortje namen we allebei een donut.
2. Dit jasje was liefde op het eerste gezicht, die ging mee naar huis.
3. Natuurlijk werd de dag afgesloten met sushi ;) What else..

Zondag was echt een luie dag. In de ochtend heb ik heerlijk in de zon gelezen en in de middag begon ik aan de nieuwe serie: 13 reasons why. Echt een aanrader trouwens! Ik ben er enorm verslaafd aan nu haha. In de avond aten we zelfgemaakte visburgers met patatjes. Een prima maaltijd om de week mee af te sluiten :)

Wat was jou hoogtepunt van afgelopen week?

2 opmerkingen

  1. Oh dat is pas echt een gave samenwerking! De tekening is leuk geworden zeg :D zo vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!