#5 - Veel lekkers, tulpenvelden en het begin van Pasen

 Op maandag startte ik de week met een Latte Macchatio en Oreo donut. Deze donuts hadden ze al een tijdje in de kantine liggen en ik was zo benieuwd. Hij was uiteindelijk wel lekker maar niet heel speciaal. 

Dinsdag was verder een normale werkdag en daarna ben ik met Ilse naar de film: Het Verlangen, geweest. Omdat Chantal Jansen erin speelt had ik wat twijfels maar de film was beter dan ik had verwacht. Ook best een serieus verhaal :) 
 1. Woensdag was ik weer vrij van werk, heerlijk is dat! Ik begon de ochtend met het illustreren van een outfit. De illustratie was voor Willeke van BFAY. Zij had mij een tas gestuurd (die je ook op de tekening ziet) en gevraagd of ik een foto met de tas wilde delen op Instagram. Toen heb ik voorgesteld om de tas in een outfit te verwerken en dat vond ze een leuk idee. 
2. Met Charlotte en Julia sprak ik in de middag af om te gaan lunchen bij Klein Parijs. 
3. Daarna gingen we nog even de stad in en kocht die deze twee korte broeken. Ze zijn 'high waist' en zitten heerlijk. Nu kan ik al helemaal niet meer wachten op het mooie weer ;)
 1. Op donderdag heb ik besloten dat ik even geen chocoalde croissants/donuts/koeken ect. wil kopen maar in plaats daarvan elke dag een smoothie en fruit koop of meeneem. Ik begon direct en kocht bij de Hema een bananen+kiwi smoothie.
2. Op Pinterest kwam ik deze quote tegen. Helemaal mee eens!
3. Ook kocht ik bij de Hema aardbeien. Die waren daar maar 2,75 euro ipv 3,99 bij de AH. En ze smaakten heerlijk. 
 1. Vrijdag was het super rustig in de trein vanwege Goede Vrijdag. Ik vond het wel lekker zo rustig wakker worden in een bijna lege coupĆ©.
2. Onderweg reed de trein langs allemaal mooie tulpenvelden. Zelf lukte het me niet om een goeie foto te maken, maar van mama kreeg ik deze. Spectaculair met die donkere lucht op de achtergrond. 
3. Om te vieren dat het bijna Pasen was, werden er op het werk paaskoeken uitgedeeld. 
 1. Vrijdagavond wilde ik graag wat in de Paassfeer tekenen maar ik had weinig inspiratie. Uiteindelijk startte ik een ruwe schets van de Marc Jacobs HONEY parfumfles, en die werd nog best mooi. 
2. Zaterdag ging ik met Maikel naar Batavia stad. Maikel lekker autorijden en ik die Paas Snapchat filter testen haha. 
3. In de avond sprak ik af met Charlotte en Julia voor een diner. We hadden heerlijke beef salade en pasta. Het was super gezellig :)
Maikel en ik onderweg naar Batavia Stad šŸ˜

Vandaag, zondag, hebben we Pasen met de familie gevierd. Daarover maak ik een aparte post ergens de komende dagen. Ik moet zeggen dat ik deze wekelijkse overzichtjes echt leuk begin te vinden, en ik ben blij dat ik ook deze blog wat vaker kan bijwerken. Door werk en het tekenen is SketchnStyle een beetje op de achtergrond geraakt en daar baal ik van, maar ik houd het gewoon echt niet meer bij om twee blogs te updaten en daarnaast te tekenen. Daarom denk ik er toch weer over om de berichten van SketchnStyle naar deze blog te verplaatsen en weer als Ć©Ć©n blog verder te gaan... 

Lastig lastig....
In ieder geval! Morgen nog lekker een extra vrij dagje. Geniet ervan allemaal! xxx

3 opmerkingen

 1. Wat een leuke tekeningen heb je gemaakt! Wat doe je eigenlijk van werk? :) Je eten ziet er ook weer heerlijk uit, haha, ik krijg er honger van. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! ^^ Ik werk bij een reisbureau in Den Haag en maak reizen op maat voor mensen die graag naar Japan willen. xx

   Verwijderen
  2. Wat een fijn werk! Mag je dan soms zelf eens daarheen? ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!