Outfit | Comfort is my second name

 NL: De belangrijkste eis waar mijn outfits aan moeten voldoen voordat ik er mee de deur uit ga, is dat ze comfortabel zijn. Tijdens het fietsen, rennen naar de bus, het ontmoeten van klanten op werk enzovoorts, wil ik mij op mijn gemak voelen. Deze trui is naar mijn idee de definitie van comfort; hij is oversized, warm en zacht. Perfect voor regenachtige weekenden en de dagen dat ik thuis werk :)
Het is alleen wel echt een trui voor in de winter en ik merk dat hij nu al snel te warm is. Daarom combineerde ik hem met mijn nieuwe witte Allstars en rolde ik mijn broek op. Zo voelde het toch nog een beetje als een lente outfit. Over lente gesproken, kan het alsjeblieft stoppen met regenen??

ENG: The most important requirement for my outfits is that they have to comfortable. When I'm riding my bike, run to the bus, have a meeting with clients or whatever, I want to feel comfortable and not worry about the way I look. This sweater is in my opinion the definition of comfort; it's oversized, warm and soft. Perfect for rainy weekends and the days that I work at home :) 
The only problem is that this sweater is already getting too warm for the spring days. That is why I combined it with my new Allstars and rolled-up jeans. This way it felt a little bit like a spring outfit after all. Speaking of spring, can it please stop raining every day??? 
Sweater: ONLY
Jeans: H&M
Shoes: Allstars
Bag: TreasureBox 
Bracelet: My-Jewellery

In wat voor outfit voel jij je het meeste op je gemak?
What kind of outfit is most comfortable to you?

8 opmerkingen

 1. Wat een heerlijke trui lijkt me dat! Bij anderen vind ik zo'n grijze (zachte!) trui altijd zo leuk staan, maar als ik er dan zelf een pas in de winkel, dan vind ik het te saai ofzo. Ik had een tijdje geleden wel een favoriete trui die grijs was, maar nu draag ik hem niet meer zo vaak. Zonde eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap wat je bedoelt, over het algemeen ben ik ook niet zo'n fan van grijs want het is al snel een saaie kleur :) Maar deze trui is zooo zacht en warm haha, daar kon de grijze kleur niet van winnen ;)

   Verwijderen
 2. je tas is zooo pretty! en dit soort outfits zijn wel mijn fav ja, lekker comfy :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh heerlijk zo'n oversized trui! Ik voel me ook vaak comfy in oversized truien of shirts :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!