#7 - Kingsday 2017, Good Food & Baby Chicks

NL: Deze week begon rustig; we aten een heerlijke teriyaki biefstuk salade, ik ging naar mijn werk op maandag en dinsdag, en maandagavond maakte ik eindelijk een nieuwe tekening.

ENG: The week started normally; we made the most delicious teriyakibeef salad, I went to work on Monday and Tuesday, and on Monday night I made a new drawing. 
 Woensdag sprak ik met Ineke af in Hoorn om bij te kletsen en s' avonds lakte ik mijn nagels in Koningsdag stijl. 

On Wednesday I met Ineke in Hoorn for a little catching up, and that evening I painted my nails in the Kingsday theme for the next day. 
 Op donderdag was het zover: Koningsdag! Ik was ontzettend bang dat het de hele dag hard zou gaan regenen maar dat was totaal niet het geval gelukkig. De zon brak zelfs af en toe door! Samen met Maikel en zijn collega's zat ik op een zogenaamde partyboot die door de grachten van Amsterdam vaarde. Zo leuk was dat! De muziek was goed, er was wijn en bier en iedereen was ontzettend gezellig :) 

On Thursday it was Kingsday here in The Netherlands. We celebrate the King's birthday on this day and everybody dresses up in orange and parties together. I spend the day on a boat through the canals of Amsterdam with Maikel and his college's. It was such a fun time! The music was great, there was free wine and beer and everybody was so nice :)
Vrijdag heb ik gewoon gewerkt en zaterdag hebben we sushi gemaakt bij mama en René. Was leuk om hen weer te zien en bij te kletsen. Één van de kippen van mama en René was aan het broeden en gisteren kwam het eerste ei uit. Zo schattig! Vanmorgen kreeg ik een foto doorgestuurd dat het tweede ei ook was uitgekomen. Kijk ze samen zitten, te lief! 😍😍

On Friday I went to work and on Saturday we went to my mom's house to make sushi. It was nice to see them again and catch up. Also! One of their chickens was hatching her eggs and that day the first baby chick was born. So cute! Today my mom sent me a picture of the second baby chick that was born. Look at them sitting cozy together, too cute!😍😍 

Wat hebben jullie met Koningsdag gedaan?
What was your highlight of this week?

2 opmerkingen

 1. Aww die kuikentjes :D
  Leuk dat je je koningsdag op een partyboot hebt 'gevierd'! Ik heb het 'gevierd' door over verschillende rommelmarktjes te struinen (en helemaal blij zijn met mijn aankopen).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja schattig he! rommelmarktjes zijn ook altijd zo leuk :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!