#6 - Sushi, a good book and being healthy

NL: Tweede Paasdag heb ik niet veel bijzonders gedaan. De dag bestond uit serie kijken, een workout en beetje opruimen. Om me toch nog een klein beetje nuttig te voelen werd besloten om s' avonds sushi te maken. Het gaat steeds beter :) We proberen nu ook nieuwe combinaties zoals rosbief met mayonaise, teriyaki saus en bosuitjes. 

ENG: On the 2nd day of Easter I didn't do much. I watched some series, did a small workout and cleaned up a bit. Because I didn't want to useless at the end of the day I decided to make sushi for diner. I'm getting better at it already! :) We also try new combinations now, like roast beef with mayonaise, teriyaki sauce and spring onions. 
Dinsdag, woensdag en donderdag gingen erg snel voorbij. Ik heb niks bijzonders gedaan die dagen, alleen gewerkt en mijn twee blogs samengevoegd zodat het er nu weer eentje is.

1+2. Op vrijdag zag ik bij de Hema allemaal Koningsdag accessoires hangen. Meestal ben ik te laat en probeer ik op de dag zelf nog wat te kopen, maar dan is vrijwel alles altijd op. Dus besloot ik om nu maar direct twee haarbanden mee te nemen. Nu kan ik nog kiezen welke ik wil dragen haha.
3. Bijna weekendddd!

On Tuesday, Wednesday and Thursday I didn't do anything special that I wanted to take photo's of. Just work and transfering the articles from SketchNStyle blog to this one. 

1+2. On Friday I saw that there are already Kingsday accessoiries in stores. Normally I'm too late to buy them because I always decide on the day itself what I want to get and then it's already sold out. This time I won't let that happen. So I bought two hairpieces to choose from. 
3. Almost weekenddd!!
1. Maikel deed dit weekend mee aan Mudmasters. Hij heeft 12km gelopen, veel obstakels getrotseerd, en het helemaal afgemaakt. Ik ben trots op hem. 
2. Onderweg naar huis vanaf Mudmasters zagen we deze aparte boom, met witte en roze bloemen die heel mooi in elkaar overliepen. 
3. Snapchat had weer leuke filters deze week, waaronder deze met Bugs Bunny en Lola haha.

1. My boyfriend attended the Mudmasters event this Saturday. He ran 12km and overcame many obstacles. I'm very proud of him that he made it all way 'till the end. 
2. On our way home we saw this pretty tree. I had never seen one like this before were the leafes are half white and half pink. 
3. Snapchat had some fun filters again this week. This one is with Bugs Bunny and Lola. 
1. Ik ben begonnen in dit geniale boek van Paulien Cornelisse. 'De verwarde Cavia' heet het. Echt een aanrader als je op kantoor werkt, dan zul je veel situaties herkennen. 
2. Ik probeer weer minstens 1x per week een workout te doen. Binnenkort zal ik mijn favoriete workout videos met jullie delen, die je gewoon thuis kunt doen zonder extra spullen. 
3. Ook probeer ik weer wat gezonder te eten. Voldoende vitamines binnenkrijgen helpt hopelijk mijn energie level en om mijn huid schoon te houden :) Vandaag maakte ik deze smoothie.

1. I started reading this genius book by Paulien Cornelisse. I don't know if it's translated to English as well. But if it is, make sure to read it! It's so recognizable for people who work in the office. It's called: The confused guinea pig. 
2. I started to work out at least once a week again. I will share my favourite at-home-workout videos with you soon. 
3. I also try to eat more healthy again, and I hope it has a positive effect on my energie level and skin. Today I made this mixed berries smoothie. 

Wat was jullie hoogtepunt van deze week?
What was your highlight of this week?

4 opmerkingen

 1. Stoer dat je vriend zo'n parcours heeft afgelegd zeg (en als Spiderman haha)! Ik ben trouwens wel benieuwd naar die workout video's, ik wil eigenlijk al een tijdje gaan hardlopen maar ik vind het gewoon nog te koud ^^'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja dat vond ik ook, en dat shirt maakte het extra leuk als hij ging klimmen enzo ;)
   Ik snap helemaalll wat je bedoelt! En nu ook steeds met die regen is het gewoon niet lekker om hard te lopen. Ik zal deze week of komende week een artikel over de workout videos plaatsen

   Verwijderen
 2. die smoothie, yum!! en je sushi is ook super goed gelukt :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ^^ en jaa nu dat de zomer dichterbij komt heb ik echt weer trek in smoothies

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!