Zondagse wandeling door het park

Vandaag was echt een perfecte zondag! Ik was eigenlijk van plan om de hele dag in mijn bed te blijven liggen en te relaxen. Maar s'morgen kreeg ik toch ineens de drang om wat te gaan doen. Samen met een vriendin ben ik in de sportschool naar een Pilates les gegaan, gevolgd door een brunch bij Blender. We sloten de middag af met een wandeling door het park. De zon op het bevroren water en door de bomen was zo'n mooi gezicht. En wat was het heerlijk om de zonnestralen op ons gezicht te voelen. Met mijn ogen dicht kan ik altijd uren van de zon genieten. Zo zaten we dus ook bij Blender op het terras: latte's, croissantjes met jam en de zon die ons gezicht verwarmde. Genieten~

Fijne zondag allemaal 💋

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!