The Vintage Leopard Tote

 NL: Vandaag ben ik samen met mijn moeder naar een lezing over duurzame mode geweest. Super inspirerend en leerzaam :) Ik ben van plan om er een apart artikel aan te wijden, dus ik zal het hier kort houden. De lezing was een cadeautje van mijn moeder. Erg lief en we hebben er een leuk dagje van gemaakt. De lezing duurde een uurtje en daarna hebben we gezellig geluncht bij een cafeetje in de 9-straatjes. We waren allebei zo geïnspireerd door de lezing dat we na de lunch de eerste vintage winkel die we tegenkwamen meteen ingedoken. Het winkeltje heet Carla Palermo en heeft ontzettend leuke tweedehands kleding en tassen voor leuke prijsjes. We vonden een mooie groene jas (die heeft mama nu mee naar huis) en ik kocht voor mezelf deze luipaard tas. Normaal ben ik helemaal geen fan de van luipaard print, maar deze tas stool mijn hart 😉

'En wat heb je verder dan nog geshopt? Je had toch helemaal speciaal een shopping moodboard gemaakt?' Ja dat klopt! En ik heb een aantal pantalons gepast en blousejes vast gehad, maar ik kreeg niet het wauw gevoel. En juist nu ik het French Wardrobe System volg, wil ik alleen nog investeren in items die echt mooi zitten. Gelukkig is het nu toch nog een beetje te koud voor een blouse of pantalon, dus ik heb nog even de tijd om de perfecte te vinden. Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas? 

ENG: Today my mom and I went to a reading about sustainable fashion. It was super inspiring and interesting. I'll make a separate article about it next week :) This reading was a present from my mom. So sweet, and we made it a mother-daughter day. The reading lasted an hour and afterwards we had lunch in a cozy cafe amidts Amsterdam. We were so inspired by the reading that after the lunch we stopped by the first vintage-store that we saw. The store is called Carla Palermo and has a nice collection of secondhand-clothes for nice prices. We bought a beautiful green coat (which my mom took home first), and I bought myself this leopard printed bag. Normaly I'm not a fan of the leopard print, but this bag stole my heart 😉

''And what else did you shop? You made that shopping moodboard right?' Yes that's right! I tried on a few pantalons and blouses, but nothing gave me the wow-feeling. Now that I'm following the French Wardrobe System I really want to only invest in items that fit me perfectly. Luckily it's still too cold for pantalons and blouses anyway. So I'm not in a hurry to find the perfect one. What do you think of my new bag?

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!