Shopping Moodboard

NL: De januari maand is bijna op zijn einde en ik heb gewoon nog geen enkele keer geshopt! Dat is voor mij iets heel ongewoons haha. Meestal duik ik op een vrije zaterdag of woensdagmiddag wel even de stad in. Maar sinds het nieuwe jaar is begonnen ben ik daar nog niet aan toegekomen. Op zich is dat niet zo heel erg, want ik ben natuurlijk bezig met het French Wardrobe System. T/m maart mag ik dus maar 5 niet-basic items kopen en daar wil ik mij ook echt aan gaan houden. Toch begin ik een beetje afkickverschijnselen te krijgen van het niet kunnen shoppen. Het is gewoon zo rustgevend om te doen haha. Lekker tussen de kleding snuffelen, nieuwe combinaties uitproberen in de pashokjes en het voldane gevoel wanneer je thuiskomt met ECHT een goede vondst. Daar kan ik zo gelukkig van worden.

Komend weekend heb ik eindelijk een zaterdag helemaal geen plannen en ben ik van plan om weer eens naar Amsterdam te gaan. Kijken of ik daar één of twee mooie items kan scoren :) Om me niet te laten afleiden van al het moois in de winkels heb ik een shopping moodboard gemaakt om op terug te vallen. Op mijn shoppinglist staat op dit moment: een mooie pantalon, pastel blauwe trui en/of blouse, satijnen blouse, minimalistische sieraden, een fijn vest. Wat staat er momenteel op jou shoplijstje?

ENG: January is already coming to an end and guess what: I still haven't shopped one day in 2017! For me that is something very unusual. Normally I'd go to the stores every free Wednesday or Saturday. Even if it's just to get a quick look at the collections. But up until now I didn't have the chance to visit the stores at all in 2017. Of course this is a good thing, because I'm using the French Wardrobe System now :) Until April I'm only allowed to buy 5 non-basic items and I really want to stick to that. Nevertheless, I'm starting to get withdrawal symptoms from not shopping or visiting the stores. I miss it. It's just so relaxing to wander between the clothing racks, try on new things in the fitting room, and to come home with that perfect item that has been on your mind since forever. That can make me so happy ;) 

This weekend I finally have no plans for the Saturday, and so I'm planning a little shopping trip to Amsterdam with my boyfriend. In order to not get distracted by all the beautifull new collections, I made a shopping moodboard. It gives a clear overview of what I want to add to my wardrobe. At the moment my shoppinglist consist of: a nice fitting pantalon, a pastel blue sweater and/or blouse, minimal juwelry, a satin blouse, and a cardigan. What's on you shopping list at the moment?


Pictures from Pinterest and Tumblr

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!