NYE Outfit

NL: Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik hoop dat iedereen een mooie jaarwisseling heeft gehad. Ik vierde oud en nieuw met mijn vriend en wat van zijn vrienden. We hebben spelletjes gedaan zoals bierpong en 30-seconds, en natuurlijk om 00:00 naar het vuurwerk gekeken. Dit jaar was er veel siervuurwerk, meer dan de jaren hiervoor had ik het idee en dat was erg mooi om te zien. 
Ik droeg een zwart glitterrokje en een kattenblouse, casual maar toch ook feestelijk :) Het was helaas al donker toen we de foto's maakte dus de kwaliteit is niet je-van-het. Daar moet ik nog even een oplossing voor vinden; hoe ik het beste outfit foto's kan maken tijdens deze donkere dagen, terwijl ik full-time werk. Ik ben vast niet de enige in deze situatie. Heeft iemand daar toevallig tips voor? En hoe hebben jullie oud&nieuw gevierd? 

ENG: Happy new year everyone! I hope everybody had a great start of the new year. I celebrated new years eve with my boyfriend and some friends. We did several fun games like beerpong and 30-seconds, and of course at 00:00 we watched the fireworks and drank champagne. It was a fun night.
I wore a black glittery skirt and my cat blouse, casual but also festive :) Unfortunately it was already dark when we took the pictures, so the quality is not very nice. I still have to figure out when I can best shoot outfit pictures during these dark winter days, while working full-time. I'm probably not the only one in this situation. Does anybody have tips? And how did you celebrate new years eve? 
Blouse: Zara
Skirt: H&M
Shoes: Mysty Women

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!