What I wore this Christmas

NL: Kerst is echt voorbij gevlogen, maar oh wat heb ik genoten! Zoveel gezelligheid, lekker eten en mooi geklede mensen. Kerst is echt hét feest waarbij iedereen net even wat meer zijn best doet om er mooi uit te zien, en dat maakt het extra leuk. 
Dit jaar koos ik voor een glitteroutfit. Meestal ben ik geen fan van glitters maar voor de december maand maak ik graag een uitzondering. De donkergrijze glitter top wilde ik eerst combineren met een jurkje, maar dit stond toch niet zo leuk als ik had gedacht... Dus besloot ik last minute om het te combineren met een leren rokje (wat een geluk dat mijn Zalando bestelling op kerstavond binnenkwam!) De hoofdaccessoires waren natuurlijk de paars/rode glittersokken 💕 Dat geeft net dat beetje extra aan een outfit. Wat droeg jij deze kerst, en wat vind je van mijn outfit? 

ENG: Christmas has gone by so fast this year! But oh what a great time I've had! So much love, good food and nicely dressed-up people. Christmas defenitely is the time of the year when people spend a little extra on their looks and that makes it so much more fun. 
This year I chose to wear an outfit with glitter. Normally I'm not a big fan of glittery outfits, but for Christmas I make an exception. First I wanted to combine the grey glittery top with a little black dress, but this didn't look as nice as I had imagined... So in the end I decided to combine the top with a black leather skirt (Thank god the delivery man had brought me the skirt on Christmas morning!) The head-accessory of the outfit were of course the glittery socks 💕 Absolutely adore those. It just gives that little extra to an outfit. What did you wear this Christmas? And how do you like my outfit? 
Coat: H&M
Scarf: Zara
Bag: Micheal Kors
Top: Primark
Skirt: New Look
Socks: COS
Shoes: Bershka

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!