Getting into the NYE spirit!

Pictures from Pinterest & Weheartit
NL: Morgen is alweer de laatste dag van 2016! Het voelt vreemd want meestal ben ik helemaal klaar voor het nieuwe jaar en heb ik al vele plannen, maar dit jaar voelt alles rommelig. In dat opzicht is het misschien ook wel weer lekker dat 2017 zo dichtbij is. Een frisse start klinkt als muziek in de oren. Dit jaar vier in oudejaarsavond met wat vrienden. We gaan niet echt iets bijzonders doen, gewoon gezellig kletsen, champagne drinken en naar het vuurwerk kijken. Om alvast in de feeststemming te komen heb ik deze collage gemaakt 😁 Als ik naar deze plaatjes kijk krijg ik er in ieder geval al echt zin in. Niet alleen in morgenavond maar ook in 2017 zelf!
Hopelijk maakt deze collage bij jullie ook de feestspirit los en gaan we allemaal knallend het nieuwe jaar in! Morgen zal ik mijn NYE-outfit online zetten, wat ik precies ga aandoen weet ik nog niet maar ik zal er sowieso foto's van maken. Wat ga jij morgenavond doen? En heb je je outfit al klaarliggen?

ENG: Tomorrow is already the last day of 2016! I cannot believe how fast the time went. Normally I'm all hyped up about the new year and plan my outfit for New Year's Eve way ahead. But this year it all feels different, my mind is all over the place. In that case a fresh start in 2017 sounds like a good thing. Tomorrow I'll celebrate NYE with some friends. Nothing special; just chatting, drinking champagne and watching the fireworks. To get into the party spirit I made this collage 😁 I already get excited for tomorrow when I look at it. Hopefully these pictures give you the party spirit as well and we will all have a great start of 2017! Tomorrow I'll post my NYE-look, I'm not sure what I'll wear but no matter what it is I'll take pictures haha. Stay tuned~ How are you going to celebrate NYE? And what will you be wearing?

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!