Kerstmis 2016

 Jeetje wat gaan de dagen ineens weer snel. Zo zit ik nog jurkjes te passen voor kerst en nu staat 2017 alweer voor de deur. Ik heb een ontzettend leuke en fijne kerst gehad met veel lieve familie om me heen en nog veel meer lekker eten. 3 dagen en 1 nacht lang vierde ik kerst. Het feest begon op kerstavond met zingen op de grote markt. Normaal is de kerstsamenzang altijd een beetje duf maar dit jaar was het erg leuk gedaan door Haarlem-Jazz. Eerste kerstdag vierde ik bij mijn moeder, 2e kerstdag bij Maikels familie in Haarlem en 3e kerstdag in Brabant bij mijn vader. Lekker druk dus maar ik zou me kerst ook niet anders voor kunnen en willen stellen :) Morgen is het oud & nieuw en gaan we alweer een nieuw jaar tegemoet. Ik ga niks bijzonders doen, maar dat vind ik niet zo erg. Gewoon gezellig met vrienden kletsen, champagne drinken en vuurwerk kijken is voor mij genoeg. Op naar 2017!
💖
Voorgerechtje
Alles voor de perfecte foto :P
Het beste toetje ever!
Nichtjes :)
Foute kersttruien

Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen

 1. Super leuk fotoverslag! Krijg honger van al dat eten, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er mega gezellig uit! Ik vloog ook van hot naar her :P Er staat wel een hele mooie kerstboom op de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja altijd he met kerst, lekker haasten maar ook veel gezelligheid. en dankje!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!