Christmassy 2nd Blogger Meeting

 Afgelopen maart ontmoette ik voor het eerst de leuke meiden van het blogger-whatsapp groepje waar ik in zit. We spraken af in Utrecht en hebben daar gezellig geluncht en (veel te laat) kerstcadeautjes uitgewisseld (dat artikel kun je hier lezen). Het was ons allemaal zo goed bevallen dat we besloten om nog een keer een meeting te houden. Zelfde concept, met cadeautjes en lunch, maar dan vóór de feestdagen in plaats van erna ;)
We spraken af op Utrecht Centraal en liepen daarna naar dit gezellige café 
Iedereen had weer een lootje getrokken en leuke cadeaus gekocht, aan het einde van dit artikel laat ik zien wat ik heb gekregen. 
 Tussen het uitpakken door bestelden we de lunch. Bijna iedereen ging voor het broodje carpaccio met truffel-mayonaise <3 Zo lekker!
 Toen alle cadeautjes waren uitgepakt besloten we de stad in te gaan. Ondanks de regen was het sfeervol in de binnenstad. Ik vind de grachtjes altijd zo gezellig. 
 We vonden de Yankee Candle winkel!! Eindelijk haha! Ik wilde al zooo lang een keer naar deze winkel maar het kwam er nooit van. Ik heb meteen goed ingeslagen ;)
 Naast de cadeautjes hadden we ook kerstkaarten voor elkaar geschreven. Ik was even vergeten hoe leuk het is om kaarten te krijgen :) 
 Yankee Candle aanwinsten en de Snowflake Cookie heb ik van Laura gekregen als kerstcadeautje 
Alles wat ik heb gekregen bij elkaar: kerstballen van de HEMA, gezichtsmaskers, Hello Kitty chocolaatjes, de Yankee Candle, Maybelline Babylips, en een slaapmasker. 

Het was weer erg gezellig en ik ben blij met mijn cadeautjes! Door deze meeting kwam ik direct weer helemaal in de kerstsfeer. We sloten de dag af bij de Harry Potter Pop-Up winkel op Utrecht Centraal, maar daar vertel ik later deze week meer over ;) 

Fijne avond allemaal! 

2 opmerkingen

  1. Aaaah wat super gezellig! Ik zou ook wel een keer een aantal bloggers willen meeten, super leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is echt gezellig! Ik kan het aanraden :) Ik zit in een klein blogger groepje, maar er worden vaker grotere meetings georganiseerd volgens mij~

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!