Harry Potter Pop-Up Store Utrecht

Aan het einde van de blogger meeting afgelopen zaterdag gingen we op Utrecht Centraal nog even langs de Harry Potter pop-up store. Als kind werd ik door mijn vader altijd voorgelezen uit Harry Potter en ook heb ik alle films in de bioscoop gezien. Het nieuwe verhaal van J.K. Rowling vind ik erg goed en ik heb genoten van de film. Als (stiekeme) fan moest ik dus wel even een kijkje nemen bij de pop-up store op het station.

Ik had gewoon een winkeltje verwacht, maar dat was niet het geval. De winkel bestaat uit één lange gang waar je doorheen loopt. Je volgt de gang langs posters, boeken, truien en andere merchandise. Ook kan je bij Perron 9 3/4 en verkleed met Harry, Ron en Hermelien op de foto. Verkleed gaan vond ik een beetje overdreven, maar de foto bij Perron 9 3/4 vind ik wel leuk gelukt :)
Ik heb niks gekocht maar vond het wel leuk om het winkeltje te bezoeken.
Ik kan het aanraden om als je op Utrecht Centraal bent, hier een kijkje te nemen. 

Ben jij al in de Harry Potter pop-up store geweest?

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!