9 boeken die ik nu heel graag zou bestellen


(klik op de links hieronder om meer over de boeken te lezen en ze te bestellen)

Zijn jullie bekend met de winkel Urban Outfitters? Het is voor mij een vaste stop in de Kalverstraat. Niet vanwege de kleding, maar vanwege de boeken die de winkel aanbied. Elke keer weer zie ik meerdere boeken liggen die ik zo graag mee zou willen nemen. Ondertussen zit onze boekenkast thuis wel al behoorlijk vol helaas, dus ik probeer nu wat rustiger aan te doen met het uitbreiden van mijn collectie. Toch staan er op mijn wishlist voor de kerst weer wat boeken. Ik kan het gewoon niet laten, mijn liefde voor koffietafelboeken is gewoon TE groot haha. Ik mag van mezelf 1 van deze boeken aanschaffen voor 2017, en ik denk dat ik al weet welke het gaat worden 😉

Welk boek van dit lijstje lijkt jou interessant? 
 

2 opmerkingen

  1. Urban Outfitters heeft inderdaad altijd mooie boeken liggen. Daarvoor en voor de accessoires loop ik vaak even binnen. De Mug Cakes vind ik er leuk uitzien! Maar ik ben ook wel benieuwd naar The Avocado Cookbook. Advocado is zo lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he het is echt een hele diverse winkel :) De laatste keer dat ik er was hadden ze ook ineens alleen spulletjes van Pusheen, zo schattig !

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!