My Autumn Wishlist

Oktober is begonnen maar hier in Matsumoto is het nog volop zomer. Ondanks dat de blaadjes al van kleur beginnen te veranderen is het merendeel nog steeds groen. En hoe graag ik ook mijn nieuwe sjaal (daarover later meer) wil dragen, is het nog steeds te warm. Toch zit ik met mijn hoofd al bij de herfst en verheug ik me op de sfeervolle dagen, warme chocomelk, prachtig gekleurde natuur, knusse filmavondjes en het dragen van comfortabele outfits. Voor dat laatste heb ik een wishlist samengesteld met een aantal items die ik graag aan mijn kledingkast zou willen toevoegen :) 

English:  October has started but here in Matsumoto it's still very much summer. Even though the colors of the leafes are already changing, most part is still green. And how much I would love to wear my new scarf (more about this later), it's still to hot outside. Besides that, in my head it's already Autumn and I look forward to the cozy days, hot chocolate milk, beautiful colored nature, movie nights with the girls and wearing comfortable outfits. For that last one I made a wishlist with a few items that I would love to add to my wardrobe :) 


Een nieuwe sjaal heb ik dus intussen al gevonden en mijn zoektocht gaat nu door naar een paar zwarte enkellaarsjes, een zwarte tregging, een warm vest/trui en een klein zwart tasje voor het winkelen of uitgaan. Wat staat er op jou wishlist voor deze herfst? 

I already found a new scarf and now my search continues for a pair of black ankle boots, a black tregging, a warm cardigan/sweater and a little black bag for shopping or going out. What's on your wishlist for Autumn? 

2 opmerkingen

 1. Welke sjaal is het geworden? Op mijn whishlijst staan een paar zwarte lange laarzen en korte taupe laarzen.
  Verder een zwart leer jasje en omdat ik naar Cuba ga heb ik ipv laarzen toch maar een nieuwe bikini gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De rode! Maar dan net iets anders ;) Morgen ga ik er een post over schrijven.
   Leukk! Ik heb mijn bikini amper aangehad deze zomer helaas. Ben echt jaloers dat je naar Cuba gaat! Wordt vast heel leuk :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!